Bendová se bála o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bendová se bála o život!

Alice Bendová si s Tomášem Ujfalušim a Michalem Dvořákem byli jistější na přistávací dráze.
Alice Bendová si s Tomášem Ujfalušim a Michalem Dvořákem byli jistější na přistávací dráze.

PŘÍBRAM – Na příbramském letišti se ve slunném nedělním odpoledni sešla Alice Bendová (33) s manželem, muzikantem Tomášem Dvořákem a jeho manželkou Evou Jasanovskou a fotbalistou Tomášem Ujfalušim.


Všechny přilákal adrenalinový sport – skákání z letadla. „Já to radši sledovala. Skákat ze čtyř a půl kilometru bych si netroufla. Nevylezu ani na štafle! Já se totiž strašně o sebe bojím,“ přiznala deníku Aha! s úsměvem sexbomba Bendová.

„Je pravda, že kdyby mi někdo donesl na poslední chvíli kombinézu, tak bych nakonec skočila. Potřebuju jednat rychle a impulzivně, jinak se dlouho rozmýšlím. Bavili jsme se o tom, že 80 000 skoků jich proběhne bez úrazu, je možné, že já bych byla právě ta 80 001,“ dodala Bendová, která je s Dvořákem, Ujfalušim a Mahulenou Bočanovou tváří rebelské značky Ed Hardy pro Českou republiku. Ta se právě prezentuje divokostí a adrenalinem.

Kliknutím zvětšeteSkoku se nebály Ujfalušiho švagrová Eva a Eva Jasanovská, pro kterou byl skok jedinečným zážitkem. „Skákala jsem už po druhý a ten pocit je stejný. Je to úžasné!“ pochvalovala si Eva, která adrenalin miluje.

Kliknutím zvětšeteVětšina českých celebrit včetně tváří této oděvní značky se potká 31. října při otevírání obchodu Ed Hardy, kam přijede hollywoodská hvězda Mickey Rourke, který je známý především rolí z filmu 9 a ½ týdne nebo z trháku Sin City. Ten je totiž Hardyho tváří pro Ameriku. V butiku, při kterém bude také bar Caffeteria, se vystaví Ferrari za sedm milionů, které museli kvůli tomu, aby se vtěsnalo do obchodu, rozebrat a v podstatě zničit.


Autor: Šárka Nováková
Foto Aha!: Martin Pekárek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.