Režisér Fontány pre Zuzanu Dušan Rapoš: Dluží statisíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Režisér Fontány pre Zuzanu Dušan Rapoš: Dluží statisíce!

Dušan Rapoš je velkým dlužníkem
Dušan Rapoš je velkým dlužníkem (Profimedia.cz)

Hudebníci, kteří se podíleli na projektu Petr a Lucie, nedostali za svou práci zaplaceno. Agentura, za níž stál režisér Dušan Rapoš (58), jim dluží 216 tisíc korun. A není to jeho jediný finanční spor...

Rapoš v roce 2002 pracoval pro agenturu, která s orchestrem Slovenské filharmonie uzavřela smlouvy, jejichž plnění nedodržela. Jednalo se o jeho projekt Petr a Lucie, v němž hudebníci účinkovali a nedostali zaplaceno. Společnost už v současné době neexistuje a Rapoš dává od všeho ruce pryč.

„Měl to celé pod palcem. I když jsme smlouvu podepisovali s majitelem firmy, za vším byl on," řekl serveru Cas.sk člen orchestru Pavel Hrubý, který za koncert inkasoval jen zálohu. „Byla to jeho skladba a on byl pro mě hlavním partnerem. Myslím, že byl ve firmě i tichým společníkem," dodal Hrubý.

Fontána mu přinesla životní lásku i dluhy

Dušan Rapoš se proslavil především jako režisér filmové trilogie Fontána pre Zuzanu, v níž hlavní roli ztvárnila jeho partnerka Eva Vejmělková (42). Se závěrečným dílem ovšem souvisí další Rapošův dluh.

Spor s ním vede herec Andrej Hryc, jehož dcera Wanda se na produkci filmu podílela. A za svou práci také nedostala zaplaceno. Rapoš jí dluží obdobnou částku jako slovenským filharmonikům.

 

 

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.