Herec Štěpánek: Končí v Ordinaci, už má novou práci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Herec Štěpánek: Končí v Ordinaci, už má novou práci

Petr Štěpánek  a Vilma Cibulková v královské kuchyni.
Petr Štěpánek a Vilma Cibulková v královské kuchyni. (Foto pro Aha! – Rostislav Šimek)

Herec Petr Štěpánek (62) sice přijde o statisíce kvůli odchodu z »novácké« Ordinace v růžové zahradě, avšak trápit se nemusí.

Už teď jde totiž z role do role! Zrovna natáčí pohádku Tajemství staré bambitky, v níž mu sekundují i další hvězdy z »Růžovky« – Tereza Kostková (35) i Jan Čenský (50). Česká televize ji uvede letos na Štědrý večer.

Čenský s Kostkovou ztvární královský pár, na jehož zámku kuchtí právě Štěpánek se svou pomocnicí Vilmou Cibulkovou (48). „Terezku znám i z Ordinace a jako lékařka i královna je úžasná,“ řekl Aha! Čenský, který už z rolí princů dávno »vyrostl« v krále. Panovníka hraje již potřetí!

S Kostkovou vychovávají syna, jehož hraje zpěvák Tomáš Klus (25). „Splnilo se mi přání, o roli prince jsem vždycky snil,“ těší se talentovaný hudebník, který bude na place vedle takových legend, jako je Jiří Lábus (61).

„Má role je moc hezká, protože je záporná. Královský rádce Lorenc je veliký vychcánek, jen by vybíral daně a plnil si kapsy. Máme skvělou přípravu ze současné politické scény,“ řekl Aha! Lábus.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.