Karel Gott: Tady všude jsem byl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Karel Gott: Tady všude jsem byl!

Karel Gott je z mapy svých cest nadšený.
Karel Gott je z mapy svých cest nadšený. (Aha! – Marek Pátek, František Jirásek, Ingrid Kernbach, archiv Jana Adama, karelgott.com)

Ve vile Karla Gotta na Bertramce si Nedělní Aha! mohlo detailně prohlédnout mapu, kterou zpěvák dostal k 72. narozeninám. Jsou v ní označena nejen místa, jež od narození navštívil, ale i lokality, kam chce vyrazit.

„Chtěli bychom se podívat do Hongkongu a Kambodže,“ prozradila nám autorka dárku – Slavíkova manželka Ivana Gottová (35).

Gott je z daru své ženy nadšený a každý den si ho v hale domu prohlíží. „Je to krásný nápad. Ivanka shromáždila veškerá data o mých cestách a jednotlivá místa označila různobarevnými vlaječkami. Podle toho, jestli jsem tam byl sám, jen s ní nebo my dva i s dcerkami. Na těch vlaječkách jsou i data,“ popsal Nedělnímu Aha!.

„Bylo těžké před Karlem dárek ukrýt. Ale nenašel ho. Jsem moc ráda, že se mu líbí. Všechna místa v Evropě, hlavně tedy v Německu, označená nemám. To by byla změť vlaječek,“ dodala Ivana.

Gottová manželovi darovala k narozeninám také kompletní Shakespearovo dílo a pobyt na zámku Dětenice, kde si manželé nenechali ujít kolorit místní vyhlášené krčmy.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.