Miss World Kuchařová - Všichni se na ní přiživují | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Miss World Kuchařová - Všichni se na ní přiživují

Na slávě Miss World Taťány Kuchařové se nyní chtějí všichni přiživit, včetně televize Nova, která odmítla odvysílat přímý přenos z Miss World!
Na slávě Miss World Taťány Kuchařové se nyní chtějí všichni přiživit, včetně televize Nova, která odmítla odvysílat přímý přenos z Miss World! (Aha!: Josef MAŠEK)

PRAHA – Vítězství v prestižní soutěži Miss World přitáhlo k Taťáně Kuchařové (18) velké množství pozornosti. A leckdy hodně podivné. Na jejím úspěchu se totiž chce přiživit řada lidí, kteří se předtím k české krásce otočili zády.

Když televizi Nova nabízeli pořadatelé Miss World přímý přenos z celé soutěže, televize je odmítla s tím, že by se na to nikdo nekoukal. A to navzdory faktu, že česká soutěžící patřila mezi žhavé favoritky na vítězství. Nyní, když celou soutěž Kuchařová skutečně vyhrála, se Nova najednou rozhodla aktuálně už tento pátek večer odvysílat pořad Taťána Kuchařová – Miss World 2006 s podtitulem »Strhující cesta české krásky za dívčím snem«.

Další, kdo najednou zatoužil popřát nové světové Miss, která je ze stáje Zapletalovy Miss ČR, byla i pořadatelka konkurenční České miss Michaela Maláčová. Ta poslala do domovského města Kuchařové Opočna výpravu gratulantů v čele s Českou miss Renatou Langmannovou. Jenže celá akce skončila pořádným trapasem.

„Když jsme do Opočna přijeli, tak u Kuchařů nebyl nikdo doma. Teprve pak jsme zjistili, že Taťána se ještě domů nevrátila, protože měla nějaké povinnosti v Londýně. A tak jsme kytku, bonboniéru a lahev předali panu Kuchařovi, kterého jsme potkali, když se vracel z práce,“ přiznala deníku Aha! Langmannová, která do Opočna vyrazila s druhou Českou vicemiss Bárou Kolářovou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.