Karel Gott vystoupil v Moskvě: Měl potíže s dechem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Karel Gott vystoupil v Moskvě: Měl potíže s dechem!

Fotografie
Fotografie (internal)

Karel Gott (71) si během pobytu v Moskvě vytrpěl! Mistrův hlas před včerejším koncertem v Čajkovského sále ohrožovaly kvetoucí lípy. Přesto jeho vystoupení pro skoro 2000 fanoušků dopadlo na výbornou.

V Moskvě bylo o víkendu daleko větší teplo než v Česku. A tak dala osmadvacetistupňová vedra tenorovi Karlu Gottovi pořádně zabrat. Zvláště, když byl celý den v košili a saku. „Musím hodně pít, Ivanka mi to přikázala,“ přiznal deníku Aha! Mistr.

Do toho už druhou noc před koncertem zpěvák špatně spal. „Pořád mu rotují v hlavě myšlenky na koncert. Aby byl hlasově v pořádku, aby zvládl všechny texty... Není se čemu divit,“ řekl deníku Aha! Gottův sekretář Jan Adam, který zpěváka každou chvíli zaháněl do postele, aby se trochu prospal.

Největší starost ale Gottovi dělaly v Moskvě chomáče z kvetoucích lip, které tu v tomto období všude poletují. „Mám s sebou z domova roušku. Zatím jsem ji použít nemusel,“ prozradil nám Gott, kterého v posledních letech každé jaro trápí silné alergie.

Ze zákulisí Gottovy šatny

Deník Aha! měl možnost nahlédnout do tajů Gottovy šatny. Zpěvák nás do ní pustil před koncertem v Čajkovského sále.

„Saka mi šijí na míru. Já přijdu, ozkouším je a zaplatím,“ řekl nám Mistr v obrovské šatně, kde měl k dispozici i klavír.

„Vystoupím ve dvou oblecích. Ten černý jsem měl na jarním turné v Německu a hodně jsem si ho oblíbil,“ prozradil nám Karel, který ve fusaku s obleky vozí i boty s ponožkami, pásek, lak na vlasy a parfém.

„Voním se JeanPaul Gaultierem,“ práskl nám Gott, v jehož šatně nechybí oblíbené plzeňské pivo a nějaká ta voda.

Přečtěte si
kasandra226
13. 6. 2011 • 18:09

Chomáče nelétají z kvetoucích lip, ale z odkvetlých topolů a jsou silně alergické. V tom vedru a věku - 71 let - klobouk dolů mistře!!!

fiat
13. 6. 2011 • 15:04

Rozhodně by neměl přestat zpívat, je to jeho život. Kdyby přestal, začali by mu asi roky nabíhat jakoby rychleji.Měl by více říci o té ruské fanynce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.