Marcela Kyselová: Láska je největší dar! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Marcela Kyselová: Láska je největší dar!

Obrovský smutek prožívala Marcela Kyselová při natáčení klipu i v osobním životě. Teď je ale šťastná a už se jen směje, protože čeká dvojčata.
Obrovský smutek prožívala Marcela Kyselová při natáčení klipu i v osobním životě. Teď je ale šťastná a už se jen směje, protože čeká dvojčata. (pro Aha!: Daniela KRHUTOVÁ)

PRAHA – Romantická balada zpívající herečky Marcely Kyselové (39) o obrovské síle lásky Ztrácím tě je stále více úspěšnější. Nejenom že již pátý týden boduje v hitparádě Českého rozhlasu 1 – Radiožurnálu Česká dvanáctka, kterou moderuje Martin Hrdinka, ale nyní doslova zazářila v pořadu Breakout televize Óčko jako videoklip.

„Po odvysílání Breakoutu mi volalo několik kolegů z branže a ptalo se: Kdo je ta Kyselová? Má tak úžasný hlas. A od diváků přišly spousty mailů,“ popisuje obrovskou reakci moderátorka Breakoutu Dania alias Daniela Krhutová.

Marcela, jejíž boj o miminko sledujeme v naší reality show Zrození života, je z přijetí její nejnovější písničky šťastná. Baladu totiž nazpívala v době, kdy prožívala jedno z nejhorších období života. „Podstoupila jsem umělé oplodnění, které se nezdařilo. Hodně mě tehdy bolela dušička. Zato teď mám velikánskou radost,“ říká Marcela s tím, že píseň, kterou napsal a otextoval Jan Vršecký, má velkou sílu.

„Vypráví o zradě, smrti a odpuštění. A o tom, že láska je ten největší dar, který máme,“ říká Kyselová, která již získala jednu zlatou a dvě stříbrné České dvanáctky. Jak se jí vede tento týden, uslyšíte v České dvanáctce již dnes od 22 hodin večer na Rádiožurnálu. Písnička Ztrácím tě vyšla i na albu iHits2U, jehož mediálním partnerem je právě deník Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.