Poražená Gunčíková na Evropě 2: Jsem ráda, že mám 250 tisíc a méně povinností | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Poražená Gunčíková na Evropě 2: Jsem ráda, že mám 250 tisíc a méně povinností

Gábina Gunčíková byla hostem Ranní show Evropy 2. Na snímku s Patrikem Hezuckým a Lucií Šilhánovou.
Gábina Gunčíková byla hostem Ranní show Evropy 2. Na snímku s Patrikem Hezuckým a Lucií Šilhánovou. (Evropa 2)

Ačkoliv byla Gabriela Gunčíková jasným favoritem soutěže, novou Česko Slovenskou Super Star se stal Lukáš Adamec. Jestli to bylo zklamání nebo úspěch, prozradila Gunčíková na Evropě 2, vítěz Adamec nedorazil.

„Pro mě je to určitě úspěch. Vítěz je přece jenom vázanější a má více povinností. Myslím, že Lukáš ve svých letech a i celkově, tak jak to má v hlavě srovnané, zvládne výhru i ten titul daleko líp,“ potvrdila Gabriela domněnku Patrika Hezuckého, že druhé místo nemusí být špatný výchozí bod ze soutěže.

Na domluvený rozhovor do rádia dorazila překvapivě z vítězné dvojice právě sama Gunčíková, vítěz Adamec totiž pravděpodobně zaspal, kdežto ona prý „jela nonstop“. „Ze soukromé party jsem jela rovnou sem, Lukáš se sbalil, odjel a už ho není, “ dodala se smíchem.

Přestože většina lidí očekávala vítězství Gábiny, ona sama překvapená nebyla. „Já mám asi nějaký šestý smysl, všichni kolem mě byli překvapení a se mnou to vůbec nic neudělalo. Tam byla letka, ze které jsme vycházeli, a já: Luky, už si jdeš pro šek, všechno bude super! Pak mi dáš dvěstěpadesát tisíc a půjdem na nákupy,“ okomentovala vlastní očekávání a přihlásila se k podílu, který si s Lukášem v případě vítězství slíbili odevzdat jeden druhému.

Během jediného týdne byla Gabriela hostem Evropy 2 už podruhé, ve čtvrtek jí Leoš svezl domů a společně si tak užili poslední jízdu ve Ferrari, které Evropa 2 odkoupila do soutěže. Překvapivě ale Gabrielu cesta ve Ferrari a s Leošem příliš nenadchla: „Byla to nuda. Leoš dodržoval předpisy a jeli jsme jenom stotřicet!“

Poslechněte si záznam celého rozhovoru a znovu srovnejte výkony obou finalistů ZDE!



Přečtěte si
xcarodejka
6. 6. 2011 • 20:08

vyhrát mohl kdokoli z cca 30 lidí a je to o náhodě, chce to kapku štěstí. Ovšem,jak se říká opravdu schopný se neztratí.Nikola Tesla spával v neckách.....vyloučený není ani scénář, podle kterého se jelo, aby soutěž byla zábavná / například tam nebyly sipodobné dvě,tři dívky/ a aby NOVA neztratila diváky. Tady s manipuluje všechno, nejhorší když jsou to soudy......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.