Odpadlík ze SuperStar Martin Kurc: Hrozila mu amputace nohy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Odpadlík ze SuperStar Martin Kurc: Hrozila mu amputace nohy!

Martin Kurc se popral s nemocí
Martin Kurc se popral s nemocí (Martin Hykl)

Pondělní vyřazení z Československé SuperStar nebylo pro Martina Kurce (20) nejdramatičtější událostí jeho života. Kvůli zdravotním problémům v minulosti málem přišel o nohu!

Nescházelo mnoho a Martin by fyzicky i psychicky náročnou soutěž nemohl absolvovat. V minulosti měl totiž vážné zdravotní komplikace, kvůli nimž musel dokonce přerušit i studium.

„Měl jsem nízkou srážlivost krve, do toho se navíc připletla i trombóza. Ležel jsem měsíc v nemocnici a dokonce mi hrozila i amputace nohy. Bylo to těžké období a jsem rád, že je to za mnou,“ řekl deníku Nový Čas Kurc, který v pondělí opustil SuperStar společně s Alžbětou Kolečkářovou (19).

Martin přiznal, že nikdy nebyl vzorným studentem, ale těžká nemoc je hlavním důvodem, proč ve svém věku ještě nemá maturitu. „Nechávám to na příští nebo až ten další rok. Určitě bych rád dostudoval,“ dodal zpěvák, který se probojoval až do čtvrtého finálového kola.

Přestože v SuperStar nezvítězil, může být spokojený. V soutěži totiž poznal Simonu Feckovou (22), s níž teď tvoří zamilovaný pár.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.