Nedělní finále SuperStar: Víme, co Helena vybrala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Nedělní finále SuperStar: Víme, co Helena vybrala!

Helena naslouchá zpěvu rebela Michala Šepse.
Helena naslouchá zpěvu rebela Michala Šepse. (pro Aha! – TV Nova )

Sedmička finalistů SuperStar zazpívá v neděli písně vybrané popovou legendou Helenou Vondráčkovou (63). Deníku Aha! se podařilo získat playlist celého večera, během kterého vystoupí i sama Helena.

„S Jirkou Kornem zazpíváme duety Každá trampota má svou mez a My milujem jazzband, na závěr pak svoji píseň Stín po nás dvou,“ řekla deníku Aha! Vondráčková.

Adamec vystoupí!

Finalista Česko Slovenské SuperStar Lukáš Adamec (24) musel kvůli bolestem ledvin do nemocnice. „Bolely ho kvůli infuzím, které dostával na posílení nemocného hlasu,“ objasnila deníku Aha! mluvčí soutěže Lucie Juráčková. „Už jsem v pořádku a určitě vystoupím,“ potvrdil rodák z Košic.

Harich poslal fanynce dárek

Martin Harich (16) se ozval své fanynce, která zkolabovala během pondělního vyřazování, po němž měl soutěž opustit, avšak zachránila ho divoká karta poroty. „Poslal jsem jí podpis a dárek. Rád bych se s ní setkal i osobně,“ řekl Martin. „Omlouvám se, že jsem se o její stav dostatečně nezajímal hned, ale musel jsem toho rozdýchávat tolik...“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.