Nevěstina sestra Pippa: Nejžhavější kočka svatby! Fanoušky uchvátil její zadek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nevěstina sestra Pippa: Nejžhavější kočka svatby! Fanoušky uchvátil její zadek!

Pippa jako družička, jejíž zadeček okouzlil svět.
Pippa jako družička, jejíž zadeček okouzlil svět. (ČTK/AP, ara)

Nevěsta Kate Middleton byla během pátku opakovaně chválena za svůj šarm a eleganci, ale nejvíc sexy kočkou celé svatby byla nakonec překvapivě vyhlášena její sestra Philippa řečená Pippa (27)!

»Malá« sestra prostě oslnila. V bílých šatech družičky vynikla její dokonale štíhlá postava i všechny křivky. Nejvíc pak ale zřejmě její pozadí. Na internetu dokonce vzniklo sdružení zvané Společnost všech, kdo oceňují pozadí Pippy Middleton, které získalo během 24 hodin 9000 příznivců. Zadeček tak na hlavu porazil svoji majitelku, neboť Pippa jako taková má na webu jen 5000 fanoušků.

„Vypadala skvěle. Je žhavá,“ napsal jeden příznivec. „Celá ta svatba se zvrhla v oslavu zadku Pippy Middleton,“ oponoval jiný uživatel internetu. Pozornosti neušlo ani to, jak dobře si na balkoně Buckinghamského paláce notovala s Williamovým bratrem Harrym (26), který je v současné době bez přítelkyně.

Harry ale zřejmě ostrouhá. Pippa už více než rok chodí s přítelem Alexem Loudonem, a i když jí Harry lichotil, jak moc jí to sluší, nezdá se, že by si královští bratři někdy vzali obě Middletonovic sestry. Jedna musí panovnické rodině stačit.



Přečtěte si
mirkazam
20. 9. 2016 • 08:19

Pippa...tuctový ksicht,na Kate nemá !! A pokud někoho uchvátila svým pozadím,tak je vidět,že to s tou sexy krasavicí zas není tak horké ... jednou to o jejím zadku napsali,a teď to do zblbnutí v médiích omílají pořád dokola

winterfreshka
1. 5. 2011 • 19:35

u nás dělají v managementu angličanky-a to je síla.Ani zepředu se nedá poznat,jestli je to kníratý,zrzavý,plochý chlap či ženská,fuj...Příjemné překvapení .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.