Modelka Agáta Hanychová: Nejí, nespí a stihne 2 párty za večer | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Modelka Agáta Hanychová: Nejí, nespí a stihne 2 párty za večer

PRAHA-MALÁ STRANA, STŘEDA 19:30. Agáta otevírá Playboy párty v restauraci Sushárna.
PRAHA-MALÁ STRANA, STŘEDA 19:30. Agáta otevírá Playboy párty v restauraci Sushárna. (Aha! – Martin Přibyl, David Kundrát)

Maminka v šestém měsíci těhotenství vyrazila po barech.

Modelka Agáta Hanychová (25) si nedokáže v poklidu užívat těhotenství. I v šestém měsíci s pořádným břichem klidně obrazí za večer dvě párty (a to měla jít ještě na třetí akci, tu už ale vynechala)! „Měsíc jsem teď byla doma, tak jsem konečně někam vyrazila,“ dušovala se Hanychová.

Nejdříve se ukázala na párty ke 20. výročí pánského magazínu, pro který nejednou nafotila odvážné snímky. V Susharně se však vyhýbala stolům s občerstvením. Modelka totiž v poslední době trpí nechutenstvím.

„Nemám vůbec takové ty těhotenské chutě. Skoro nic nejím, kdybych nemusela, tak nejím vůbec. Taky jsem zatím přibrala jen dvě kila...,“ svěřila se Aha! modelka, která z Playboy párty uháněla na narozeniny své kamarádky Romany Pavelkové (27).

„Nebyla jsem unavená, tak jsem jí šla popřát. Rozhodně nebudu v šestém měsíci sedět doma! Vždyť jsem pořádně venku po měsíci. A to ani nevíte, co práce mě čeká o víkendu!“ prohlásila včera modelka už z cesty do Ostravy.

„Mám tam nějaký kšeft, ale na Velikonoce budu zpátky v Praze,“ dodala. Svátky poprvé nestráví s mámou, která prý odjela manželem na chatu, ale s přítelem Mirkem Dopitou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.