Návrhářka Matragi oslnila Prahu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Návrhářka Matragi oslnila Prahu

Blanka Matragi s manželem Makramem se přivítali s herečkou Jaroslavou Kretschmerovou, která je jejich dlouholetou kamarádkou.
Blanka Matragi s manželem Makramem se přivítali s herečkou Jaroslavou Kretschmerovou, která je jejich dlouholetou kamarádkou. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Ve Smetanově síni pražského Obecního domu nebylo v pátek večer k hnutí! Důvodem byla přehlídka výjimečné návrhářky žijící v Libanonu Blanky Matragi (53). Mnoho celebrit se ovšem na přehlídce neukázalo.

Verešová přivedla milence

„Zaměřila jsem se na ty, kteří v Česku něco budují, jejichž práce tady něco mění,“ nechala se slyšet slavná návrhářka, jejíž šaty tak obdivovaly hlavně podnikatelky a manažerky.

Mezi hosty byla například nejvyšší státní zástupkyně Renáta Vesecká nebo primátor hlavního města Prahy Pavel Bém s manželkou. Přehlídku, která se skládala ze tří částí, obdivovala i modelka Andrea Verešová s přítelem Danielem Volopochichem. Dlouho se však nezdržela, protože místo rautu dala přednost romantické večeři s přítelem.

Hosté mohli na přehlídce vidět padesát modelů. Jedna z princezen, mezi kterými má Matragi početnou klientelu, jí dokonce na přehlídku zapůjčila jedny proslulé svatební šaty.

Dlouholetá kamarádka návrhářky, herečka Jaroslava Kretschmerová, přitom neskrývala emoce. „Svatební šaty mě úplně dojaly. A když k tomu začali hrát píseň z Labutího jezera, měla jsem slzy na krajíčku. Blanku znám dvacet let a mám od ní jedny šaty, ty šila ještě jako studentka UMPRUM,“ prozradila nám herečka.

S některými dlouhými šaty modelky na molu trochu zápasily. Návrhářka si na přehlídku vybrala vicemiss Kateřinu Pospíšilovou, Michaelu Salačovou či exotickou Danielu Frantzovou, které šaty předvedly s opravdovou noblesou.

24.9.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.