Obrovský úspěch televize Nova: Seriál Expozitura boduje v Americe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Obrovský úspěch televize Nova: Seriál Expozitura boduje v Americe!

Hlavní představitelé českého kriminálního seriálu (zleva): Pavel Zedníček, Jan Dolanský, Robert Jašków, Václav Marhoul, Hana Vágnerová a Zuzana Bydžovská.
Hlavní představitelé českého kriminálního seriálu (zleva): Pavel Zedníček, Jan Dolanský, Robert Jašków, Václav Marhoul, Hana Vágnerová a Zuzana Bydžovská. (TV Nova)

Chystaný šestnáctidílný seriál televize Nova Expozitura, který vypráví o kriminálních deliktech takzvaného Berdychova gangu, slaví úspěch v Americe!

Ještě před uvedením na obrazovky Novy totiž projevily o kriminálku zájem dvě světové společnosti v oblasti vývoje a distribuce v USA. „Je to přesvědčivá show se zajímavými hrdiny, a právě to je zapotřebí, aby se seriál stal u nás hitem,“ prozradil prezident televizní společnosti Resonant TV Gonzalo Cilley.

V Americe se seriál bude jmenovat OCU: Organised Crime Unit a zařadí se tak po bok úspěšným krimisériím CSI (Kriminálka Las Vegas) nebo NCIS (Námořní vyšetřovací služba), které naopak bodují na českých televizích.

V seriálu však nebudou hrát české hvězdy Pavel Zedníček (61) či Zuzana Bydžovská (49) jako v české předloze, Američané jen adaptují české scénáře.

Nechybí ani erotika – holou kůži ukáže i herec Michal Dlouhý.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.