Děti ráje točí pohádky pro své děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Děti ráje točí pohádky pro své děti!

Michal Dvořák se svým synem.
Michal Dvořák se svým synem. (archiv Michala Dvořáka/Petr Topič)

Muzikál děti ráje je na scéně již rok a půl a za tu dobu se z »dětí« stali rodiče. Proto se rozhodli, že svým ratolestem natočí pohádkovou desku.

Sagvan Tofi (46) je hrdým otcem dcery Satine (14 měsíců), Michaela Nosková porodila dcerku Elišku (10 měsíců) a Michalu Dvořákovi (45), který pro muzikál upravil hudbu, se narodil syn Michal (8 měsíců). Rodičovské radosti si užívá i Bořek Slezáček (43) nebo Lukáš Vaculík (48), a tak se herci dohodli, že pro své ratolesti natočí CD Kunratických pohádek.

„Satine je mi vhledem hrozně podobná a povahově také. Uspávání s pohádkou má moc ráda, ale zatím jí je jen vyprávím, protože tomu ve čtrnácti měsících ještě moc nerozumí, takže si vždycky něco vymyslím,“ řekl Aha! Sagvan Tofi, který získal roli loupežníka. „To je mi také podobné,“ žertoval Tofi.

„My ještě pohádky nečteme, protože je Míša maličký. Zpíváme mu, to miluje. Lucka totiž měla už v těhotenství speciální pás na břicho s reproduktory a pouštěla mu hudbu. Krom toho do pozdního stádia těhotenství hrála jako DJka na akcích, takže malý má hudbu doslova v krvi,“ smál se zase Michal Dvořák s tím, že až bude větší, jistě mu pohádky rád pustí. Na CD, které má pracovní název »Děti Ráje čtou svým dětem« se ale podílejí i mladší hvězdičky, které ještě děti nemají. „Na to mám ještě čas. Ale určitě bych chtěl dítě nejpozději ve třiceti,“ smál se Michal Foret (24).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.