Rychlý má pořádný frmol! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rychlý má pořádný frmol!

Celý křest připomínal rodinné setkání. Zleva synové Petra Rychlého Ondřej, Petra Matěj, herec Lubomír Lipský, Ladislav Ondřej a uprostřed hercova nevlastní dcera Denisa.
Celý křest připomínal rodinné setkání. Zleva synové Petra Rychlého Ondřej, Petra Matěj, herec Lubomír Lipský, Ladislav Ondřej a uprostřed hercova nevlastní dcera Denisa.

PRAHA – V letošním roce proběhly u moderátora a herce Petra Rychlého (40) velké změny, některé také hodně viditelné. „Zhubl jsem a můj život se pěkně zrychlil, hlavně díky mé rodině a práci,“ smál se Petr Rychlý.


PRAHA – V letošním roce proběhly u moderátora a herce Petra Rychlého (40) velké změny, některé také hodně viditelné. „Zhubl jsem a můj život se pěkně zrychlil, hlavně díky mé rodině a práci,“ smál se Petr Rychlý na křtu svého prvního pohádkového cédéčka Svět pohádek. Kliknutím zvětšete„Neměli bychom to raději polít mlékem?“ ozval se Rychlý v pražském baru Ocean Drive ještě během tradičního polévání cédéčka šampaňským, při kterém mu asistovaly nejen jeho děti skutečné, ale i ty ze seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Kliknutím zvětšeteNa večírek přišla celá početná hercova rodina, novomanželka Jana (35) s dvouročním synem Petrem a s dcerou Denisou, kterou má z předchozího vztahu, i synové Matěj a Ondřej z Rychlého prvního manželství. A popřát mu přišly také jeho děti ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde Rychlý exceluje jako primář Čestmír Mázl, tedy patnáctiletý Ladislav Ondřej a vicemiss Kateřina Pospíšilová. Nejvzácnější host a kmotr alba byl ovšem pouze jeden – herec Lubomír Lipský. „Pana Lipského jsem poznal při práci a musím říct, že mi vždy radil dobře. Teď má za sebou zkoušky v divadle a chystá se účinkovat v Brně. Obdivuji na něm, jak je stále činorodý,“ pronesl k herci slova úcty Petr Rychlý.

Rychlý přijal nabídku k natočení pohádek »rychle«. „Jsem tomu moc rád, protože jsem jako dítě poslouchal pohádky od maminky, která během toho měnila hlasy, a to se mi líbilo. Tatínek mi hodně četl pohádky o Karkulce, kterou sežral vlk, ale já radši poslouchal pohádky od maminky.“

Kliknutím zvětšeteOvšem nezapíjelo se pouze album, protože Petr Rychlý prezentoval novinářům i své nové webové stránky. „Už mě nezastupuje Petr Novotný, mám nového manažera a také zbrusu nové webové stránky www.petrrychly.cz, na kterých mám odkazy, »rychlý fotky« nebo třeba »rychlý kalendář«, vysvětlil herec, který kromě natáčení Ordinace zůstal věrný Divadlu na Fidlovačce, kde hraje ve třech představeních.


Autor: Šárka Nováková
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.