Zora Kostková, sestra Petra Kostky a teta Terezy: Žije v karavanu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zora Kostková, sestra Petra Kostky a teta Terezy: Žije v karavanu!

V Četnických humoreskách hraje spravedlivého strážce pořádku na penzi.
V Četnických humoreskách hraje spravedlivého strážce pořádku na penzi. (Foto Aha! – Dalibor Puchta, ara)

Herečka Zora Kostková (59), sestra slavného Petra Kostky (72) a teta jeho neméně známé dcery Terezy (34), si zvolila netradiční životní styl! Zora, která své neteři v novácké »Ordinaci« hraje maminku, totiž bydlí v pojízdném »karavanu«!

Členka slavné herecké rodiny na standardní bydlení rezignovala před třemi lety, kdy prodala baráček. „Předtím jsem postupně měla dva normální domy. Jsem však Vodnář, takže nemám ráda běžné věci. Proto jsem si pořídila bydlení na kolečkách,“ vysvětluje Kostková. Mobilní dům si prý našla na internetu, a když zjistila, že jeho pořizovací cena se pohybuje už od sta tisíc korun, neváhala.

Bydlení na kolečkách o velikosti 3 + kk nazývá Mobík, a i když ji v zimě trápilo plynové topení, které plně nestačí, za nic by »karavan« nevyměnila! „Nechtěla jsem žádnou velkou nemovitost, kolem které je spousta práce. Mobík je téměř bezúdržbový. Teď už si ho mohu jen ladit a vylepšovat podle svého gusta. A stěhování proběhlo během několika hodin,“ pochvaluje si teta Terezy Kostkové.

Pojízdný domek jí dovoluje být blízko přírodě. „Hodně mi záleží na zahradě a tu mám, myslím, moc hezkou. Mám ovšem také toulavé boty a nevím, jestli nepopojedu zase dál. Ještě by mě lákala roubenka v lesích, ale to až budu v důchodu,“ plánuje Zora, jejíž role v Ordinaci v růžové zahradě 2 se chýlí ke konci.

S odchodem Terezy na Primu do Cest domů, kde pro změnu hraje její táta Petr, totiž z »Ordinace« zmizí i Zora. S Terezou přitom hrála ráda. „Je příjemné hrát se členy vlastní rodiny. A nás je opravdu hodně. Myslím, že bychom byli dobrý činoherní soubor divadélka, který by se mohl jmenovat třeba V kostce,“ dodává Zora.



Přečtěte si
lukreciaborgia
5. 4. 2011 • 22:06

vůbec nechápu co tam dělá mladá Kostková.Dejte fotky ,kde se dovíme jak to vypadá vevnitř.

587587
5. 4. 2011 • 16:27

než fotky mladé Kostkové.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.