Mel Gibson: Oksanu zmlátil, vyvázl jen s podmínkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mel Gibson: Oksanu zmlátil, vyvázl jen s podmínkou!

Někdy jde z Gibsona i strach...
Někdy jde z Gibsona i strach...

Prošlo mu to! Mel Gibson (55) se v pátek opět přiznal, že pořádně proplesknul svoji bývalou ruskou partnerku, slíbil, že bude navštěvovat kurz pro násilnictví, a od soudu odešel s podmínkou.

Čelil obvinění z ublížení na zdraví bývalé přítelkyni. Herec svou vinu nepopíral. Soud ho však ušetřil pobytu za mřížemi. Kromě podmínky mu nařídil 16 hodin veřejně prospěšných prací. Musí se rovněž zúčastnit kurzu pro pachatele domácího násilí, uvedla agentura DPA.

Již loni Gibson soudu přiznal, že v hádce napadl svou bývalou přítelkyni a matku své malé dcery Oksanu Grigorijevovou. Herec se s ruskou modelkou a zpěvačkou rozešel loni na jaře, pár se poté přel o to, komu bude svěřena do výchovy jejich malá dcera Lucia.

Gibson před soudem vypadal klidně, soudkyni na dotazy odpovídal stručně. Kdyby svou vinu zpochybňoval, zřejmě by došlo k zdlouhavému procesu, jemuž se chtěl vyhnout kvůli dětem, vysvětlila jeho obhájkyně.

Gibson zmlácení expřítelkyně nepopíral

Již dříve přiznal, že ženu loni v lednu při incidentu udeřil, ale prý jen na obranu dcery. Grigorievová se totiž podle něj chovala »hystericky« a dítětem třásla. Aby ji přivedl k rozumu, lehce ji propleskl plochou dlaně, tvrdil herec. Ruska naopak uvedla, že ji Gibson udeřil pěstí a zranil.

Jejich spor o právo vychovávat dítě pokračoval. Na internetu byly zveřejněny nahrávky jejich telefonických rozhovorů vyšperkovaných jadrnými nadávkami. Gibson byl předtím ženatý s Australankou Robyn, s níž zplodil šest synů a dceru; manželka po bezmála třicetiletém manželství před dvěma lety zažádala o rozvod.

Přečtěte si
andrea68
14. 3. 2011 • 16:21

aby nevyšly ze cviku, to vám řekne každý občan bývalého SSSR.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.