Další jed z pusy Mela Gibsona: Sprostě urazil Winonu Ryder! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Další jed z pusy Mela Gibsona: Sprostě urazil Winonu Ryder!

Mel Gibson
Mel Gibson (ČTK/AP)

Když zrovna nikoho neuráží nebo nepodvádí svou manželku či milenku, sype si popel na hlavu. Amerického herce a režiséra Mela Gibsona (54) si mnoho lidí pamatuje ne díky jeho filmům (mj. Statečné srdce, Umučení Krista) ale spíše pro sprosté urážky Židů a homosexuálů.

Ani sebelepší omluva ale nedokáže vzít zpět slova, která řekl na adresu své kolegyně Winony Ryder (39), která je židovského původu!

Herečku urážka natolik zasáhla, že je o ní schopná mluvit až po dlouhých 15 letech! Namol opilého Gibsona potkala na jednom z hollywoodských večírků, kde byla v doprovodu svého homosexuálního přítele. Gibson nejprve utrousil ošklivý vtip o gayích a pak přišla řeč i na židovský původ herečky.

Někdejší hollywodský idol ji počastoval urážkou ovendodger (slovo oven znamená pec a slovo dodger podvodník). Urážka má poukazovat na masové vyhlazování Židů během druhé světové války. Gibsonovy nesnášenlivé postoje vyšly najevo až v roce 2006, kdy byl zatčen kvůli jízdě pod vlivem alkoholu a urážkám Židů.

Winona Ryder.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.