Misska Iveta Lutovská: Zásnuby na Mauriciu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Misska Iveta Lutovská: Zásnuby na Mauriciu!

S Jaroslavem Iveta chodí víc než půl roku.
S Jaroslavem Iveta chodí víc než půl roku. (Iveta Lutovská)

Česká Miss 2009 Iveta Lutovská (27) si užívala romantiku na ostrově Mauricius v Indickém oceáně.

Na exotickou dovolenou se vydala se svým přítelem Jaroslav Vítem (31), který jí zájezd věnoval ke svatému Valentýnu. A tam ji požádal o ruku.

Podle fotografií, které se podařilo deníku Aha! získat, si to zamilovaný páreček náležitě užíval a cukrovali jako dvě hrdličky. Iveta Lutovská se na ostrově dokonce zasnoubila. „Vůbec jsem to nečekala, samozřejmě jsem souhlasila,“ přiznala Aha! modelka, která se už z teplých krajů vrátila zpět do Prahy, ne však nadlouho...

„Z třicítek zpět do mrazu, už abych začala shánět antibiotika,“ bála se po příletu Lutovská, která by si přála mnohem delší dovolenou.  Její pracovní vytížení je však obrovské. Nejenže má před sebou přehlídky v Brně či natáčení reklamy ve Vídni, ale hlavně dokončení diplomové práce. Místo příprav však Česká Miss zamířila na lyžovačku.

„Z dovolené rovnou do Itálie na hory... A diplomku za mě napíše kdo?“ smála se Lutovská, jež studuje posledním rokem obor sociální a masová komunikace na Univerzitě J. A. Komenského.



Přečtěte si
praskos
10. 5. 2011 • 10:56

Udajny majitel casin, nikdy jsem o nem neslysel, ani o jeho "siti" casin.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.