Chlopčík ze StarDance: Kvůli nevěře bez dcery! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Chlopčík ze StarDance: Kvůli nevěře bez dcery!

S dcerou se Zdeněk Chlopčík setkal až po patnácti letech. O celé věci s ní ale pořád nemůže mluvit.
S dcerou se Zdeněk Chlopčík setkal až po patnácti letech. O celé věci s ní ale pořád nemůže mluvit. (reprofoto ČT)

Většinou zdobí jeho tvář široký úsměv, když však mluvil v pořadu České televize 13. komnata, měl k němu hodně daleko. Obávaný porotce soutěže StarDance a známý tanečník Zdeněk Chlopčík (44) naopak jen stěží zakrýval slzy, které mu tekly po tváři.

Chlopčík rozechvělým hlasem vzpomínal na to, jak po rozvodu na mnoho let ztratil kontakt se svou dcerou. Důvodem konce prvního manželství byla jeho nevěra s jinou tanečnicí. Prostředí tanečních soutěží, kde potkal i svou nynější druhou ženu, mu zkrátka bylo osudným.  

Jenže rozvod nebyl pro Chlopčíka to nejhorší. Jeho bývalá manželka mu totiž znemožnila, aby se vídal s malou dcerkou Andreou, která se jim krátce po svatbě narodila.

Chlopčíkovi utekla žena i dcera


Po rozvodu se jeho bývalá manželka s dcerou odstěhovaly do Sokolova, kam za ní Chlopčík pravidelně dojížděl. Postupně ale začaly problémy, tahanice o dcerku skončily až u soudu, musela podstoupit psychologická vyšetření.

„Když jsem se jí pokusil navštívit v Skolově ve škole, její učitelka mi řekla, že si matka nepřeje, abych se s ní viděl,“ pospisoval smutný Chlopčík.

Dál ho trápily výčitky, jakou situaci svou nevěrou způsobil. Nakonec se rozhodl, že nebude tehdy pětiletou Andreu vystavovat dalším stresům. A s dalšími pokusy o setkání přestal. „Chtěl jsem počkat na to, až se situace zklidní,“ vysvětloval.

Dcera se mu ozvala po patnácti letech

Od té doby uplynulo však dlouhých patnáct let, než se s Andreou znovu setkal. I když se jí snažil po celou dobu kontaktovat, neodpovídala mu. Odepsala mu až na přání k dvacátých narozeninách. Postupně si vyměnili pár mailů a domluvili si setkání. „Byl jsem z toho hodně nervózní. Nevěděl jsem, jestli ji můžu obejmout nebo dát pusu,“ přiblížil svoje pocity Chlopčík.

K otevřenému rozhovoru, v němž by si promluvili o bolavých záležitostech z minulosti ale zatím nedošlo. „Když narazím na něco z minulosti, dává mi jasně najevo, že o tom nechce mluvit,“ přiznává Chlopčík.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.