Verešová: Oblékala milence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Verešová: Oblékala milence!

Jágr je už dávná minulost. Andrea Verešová prožívá své štěstí s bohatým podnikatelem.
Jágr je už dávná minulost. Andrea Verešová prožívá své štěstí s bohatým podnikatelem.

PRAHA – „Nemáte ještě větší bundu, tahle je moc malá? Je to velikost L, ale Daniel má XL,“ ptala se se starostlivým výrazem ve tváři modelka Andrea Verešová (26) na přehlídce nové kolekce podzim-zima 2006 firmy Diesel.


Kliknutím zvětšete Zkoušení oblečení se ale přítel modelky, podnikatel Daniel Volopich (42), úpěnlivě bránil. Kliknutím zvětšeteZato opodál se vášnivým polibkům od zpěvačky Ivy Frühlingové (24) nebránil její nový přítel, kameraman Ljubo (32)!

Chvílemi to vypadalo, jakoby celá akce byla jen pro zamilované. Trofej za největší projev lásky by si ale mohla odnést právě Iva Frühlingová. Slzy z nezdařeného manželství se zpěvákem Richardem Krajčem jsou tytam, její velkou láskou je sympatický Chorvat Ljubo. Kliknutím zvětšeteVerešové také spadl kámen ze srdce, že už svého milence Daniela Volopicha nemusí tajit. Spolumajitel fotbalového klubu Viktoria Plzeň se totiž po dvaceti letech rozvádí a s Andreou už plánuje společnou budoucnost a veselku.
Zamilovanost byla zřetelná u moderátora a herce Vlasty Korce, který zakotvil u Magdy.

Osamocená zůstala zpěvačka Dara Rolins. Ta se před pár týdny rozešla s hokejistou Jaroslavem Bednářem a svou »volnost« dávala výrazně najevo. Kliknutím zvětšeteHlasitě totiž povzbuzovala jednoho modela na molu. Její bývalý milenec rovněž nezahálí a v tu samou chvíli si užíval na jiné módní přehlídce v ženské společnosti. Misska Michaela Štoudková si na večírek vzala zajímavého kamaráda – lesk na rty. Kliknutím zvětšeteTen nepustila z ruky a stále si jím přetírala ústa, až jí spadl na zem. Jiné společnosti se jí moc nedostalo. A nebyla jediná. Moderátorka Zuzana Belohorcová se také pořád zušlechťovala a přejížděla si leskem rty. Zřejmě tak zaháněla stesk po svém milenci, fotbalistovi Milanu Barošovi.

Kliknutím zvětšeteHerečka Aňa Geislerová si po celý večer vystačila s kamarádkou, herečkou a tanečnicí Kristýnou Bokovou-Liška, která je manželkou herce Pavla Lišky. Na rautu byly vybrané pochoutky jako křepelčí stehýnka nebo srnčí maso. Ovšem zamilované párečky to moc nezajímalo. Ty spíše popíjely koktejly a dívaly se navzájem dlouhými pohledy do očí.


Autor: Šárka Nováková
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.