Proutník John: Žije s nemanželskou dcerou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Proutník John: Žije s nemanželskou dcerou!

John se vrhne na otravné psisko a táhne ho za obojek domů.
John se vrhne na otravné psisko a táhne ho za obojek domů. (Aha! – Matin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek)

Ministra vnitra Radka Johna (56), tehdy ještě jako šéfa začínající strany Věci veřejné, přesně před rokem nachytalo Aha! na švestkách.

Zjistilo, že má nemanželskou dceru Terezku (8). Tu celou dobu tajil i před manželkou Zlatou Adamovskou (51). John se omluvil, Zlata požádala o rozvod a nad celou kauzou se zavřela voda. Jenže se teď provalila další novinka. S matkou Terezky, dodavatelkou vína Hankou, totiž ministr bydlí...

Ještě loni přitom tvrdil něco jiného. „Měl jsem vztah, z něhož mám dítě, ale neutíkám od jedné ženy ke druhé. Nechci nikoho otravovat tím, že pro mě každý druhý den ve čtyři ráno přijede auto, protože mám politickou debatu na druhé straně republiky,“ prozradil tehdy Aha!

Včera pro něj skutečně přijelo v brzkých ranních hodinách služební auto do Lochkova v Praze, kde matka s dcerou, a nyní už i tatínek, bydlí. Už před sedmou hodinou na Johna čekalo jeho audi, řidič a také drsný bodyguard. Je tedy jasné, že John v domě přespal a že nepřišel jen na »návštěvu«. Podle informací Aha! má ale ještě pronajatý byt v centru Prahy.



Přečtěte si
tomik999
6. 1. 2011 • 19:13

Tak ale to v tom článku právě není, to, že někdo jednou přespím, ještě nic neznamená...

iiii
6. 1. 2011 • 17:30

není špatně,že žije s dcerou a její matkou,je špatně to,že při provalení existence nemanželské dcery tvrdil,že s její matkou měl kdysi krátký poměr,ze kterého vzešlo dítě,ale nyní již dávno ne.že se stýkají jen kvůli dítěti.Tudíž zřejmě lhal.A to je špatně.

zelena.kometa
6. 1. 2011 • 16:10

To, že žije se svojí dcerou je špatně???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.