Radek John, manžel Zlaty Adamovské: Sedm let tajil nemanželskou dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Radek John, manžel Zlaty Adamovské: Sedm let tajil nemanželskou dceru!

Johna prozradily manévry s dětskou autosedačkou po úterní autonehodě.
Johna prozradily manévry s dětskou autosedačkou po úterní autonehodě. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Úterní autonehoda publicisty a čerstvého politika Radka Johna (55), manžela herečky Zlaty Adamovské (psali jsme ve včerejším Aha!), má šokující dohru! John totiž přivedl reportéry deníku Aha! na stopu svého nemanželského dítěte! A předseda strany Věci veřejné se rozhodl postavit problému čelem!

„Občané mají právo znát celé mé soukromí. Kromě Barbory a Petra mám i sedmiletou dceru Terezu, o kterou se starám,“ přiznal deníku Aha! John, o jehož odluce od manželky Zlaty (50) se už dlouho spekuluje!

Na stopu Johnovy nemanželské dcery přivedlo deník Aha! Johnovo chování po autonehodě, jíž byl Radek účastníkem v úterý ráno před domem své manželky Adamovské v Praze-Dejvicích. Poté, co opilý mladík zdemoloval Johnovo auto, přistavil publicistovi servis nový vůz. A přímo před očima fotoreportéra deníku Aha! začal Radek přesunovat ze zničeného auta do nového dětskou autosedačku! Jenže... Jeho oficiální děti Barbora (22) a Petr (15) jsou přece už dávno téměř dospělé!

Novým vozem John nejprve v centru města vyzvedl tajemnou tmavovlásku, pak spolu odjeli do prostorné vily v PrazeLochkově. Do ní John společně se ženou vstoupili. „Vídáme ho tady často,“ prozradili deníku Aha! sousedé s tím, že tmavovláska dům, do něhož John často jezdí, obývá se svou sedmiletou dcerou Terezkou. A skutečně, včera ráno z domu vyšla roztomilá holčička, kterou maminka Hanka vezla do školy.

Radek John v tu chvíli věděl, že veřejnost se už o jeho tajné dceři musí dozvědět. Coby představitel strany Věci veřejné se rozhodl jít příkladem. „Občané mají právo znát celé mé soukromí. Kromě Barbory a Petra mám i sedmiletou dceru Terezu, o kterou se starám a i nadále budu starat stejně jako o své dvě děti, které vychováváme společně s manželkou Zlatou Adamovskou,“ potvrdil exkluzivně deníku Aha! John s tím, že šok to možná může být pro drbů lačnou veřejnost. Jeho žena Zlata ale vše již dávno ví a před ní dceru netajil, s maminkou Terezky jsou dávno pouze přátelé.

Kliknutím zvětšete
Zlata Adamovská o manželově dítěti ví.


Sedmiletá Terezka, nemanželská dcera publicisty Radka Johna.

Kliknutím zvětšete
Tohle je Terezčina máma.

Kliknutím zvětšete
Tady Johnova dcera žije s maminkou.

Kliknutím zvětšete
Takhle Radek John přijel se svou exmilenkou do domu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.