Elton John: Chceme ještě jednoho syna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Elton John: Chceme ještě jednoho syna

Elton a přítel David Furnish. Díky němu už zpěvák po nocích »neloví« milence.
Elton a přítel David Furnish. Díky němu už zpěvák po nocích »neloví« milence. (ČTK)

Zachary jim nestačí. Zřejmě nejslavnějšímu homosexuálnímu páru odrodila náhradní matka před Vánoci dítě. A už plánují další…

Eltonovi John (63) a jeho »manžel« David Furnish (48) mají dokonce představu, kdy si chtějí pořídit další přírůstek do rodiny. Podle britského Daily Mailu mluví o roku 2013.

 

Jeden z jejich přátel řekl: „Elton a David mají požitek z otcovství. Cítí, že je to pro ně požehnání v životě. Zejména David chce ještě víc dětí. Jako jeden ze tří sourozenců si myslí, že Zachary nesmí být jedináček. On a Elton již o tom diskutovali a zejména David si myslí, že by neměli dlouho čekat.“

 

Očekává se, že pár opět osloví centrum pro umělé oplodnění ve městě Encino v Kalifornii a že se dohodnou s toutéž náhradní matkou.

 

Podle údajů z oficiálních dokumentů, je Elton zapsán jako otec malého Zacharyho. Jeho mělo být i sperma, proto je tedy on Zacharyho otec a David matka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.