Natalie Portman: Otěhotněla se svým baleťákem! Zásnuby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Natalie Portman: Otěhotněla se svým baleťákem! Zásnuby!

Fotografie
Fotografie (internal)

Natalie Portman (29) a baletní tanečník a choreograf Benjamin Millepied spolu chodí velice krátce, ale herečka do »toho« hned vlétla. Neváhali a okamžitě se zasnoubili.

Informoval o tom magazín People.

Těhotná Portman čeká své první dítě. Její jiný stav i zasnoubení páru potvrdil mluvčí herečky, ale odmítl poskytnout další informace týkající se předpokládaného data narození dítěte nebo případné svatby.

Devětadvacetiletá herečka se s Millepiedem seznámila během natáčení psychologického thrilleru Černá labuť (Black Swan). Baletku, jejíž sláva je už na ústupu a musí se vyrovnávat se vzestupem jedné ze svých rivalek, hraje právě Portman. Za tuto roli byla nominována na Zlatý glóbus jako nejlepší herečka a nominaci také obdržela od Sdružení filmových a televizních herců (SAG).

Millepied si ve filmu zahrál menší roli tanečníka.

Natalie slaví úspěchy nejen svým hereckým nadáním, ale také atraktivitou. Připomeňte si: Natalie Portman: Nejkrásnější židovka pod 40 let!

Hraje také v romantické komedii režiséra Ivana Reitmana Hlavně nezávazně (No Strings Attached), která do kin přijde příští rok. Známá je také třeba ze sci-fi série Hvězdné války nebo filmu V jako Vendeta. Ve třinácti letech excelovala ve filmu Leon režiséra Luca Bessona.

Čtěte také:

Alanis Morissette (36): Přivedla na svět první dítě! Syna Evera

Dagmar Havlová: Nina přišla s dcerou. A s bříškem!

Těhotná Pink: Když to bude kluk, bude se jmenovat Jameson. Podle whisky…

Premiéra Goyových přízraků: Forman hlídal svůj harém

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.