Silvestr s Ivetou Bartošovou: Stojí jen 350 korun! A v ceně jsou i chlebíčky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Silvestr s Ivetou Bartošovou: Stojí jen 350 korun! A v ceně jsou i chlebíčky!

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Aha! – Martin Hykl, ara)

No, nekupte to... Pokud byste chtěli strávit letošního Silvestra s Ivetou Bartošovou (44), bude vás to stát jen 350 korun. A v ceně už je započítáno i občerstvení a ohňostroj. Přestože obyčejně si celebrity za silvestrovské vystoupení účtují i trojnásobek běžného honoráře, Iveta na tom svém evidentně rozhodně nezbohatne.

„Přesnou výši honoráře vám neprozradím, mohu jen říct, že nebyla zrovna vysoká,“ říká provozní jednoho berounského podniku, kde Bartošová hodinu před půlnocí vystoupí. „Jsme rádi, že tu Iveta zazpívá, ale už jsme tu měli i větší hvězdy, například Michala Davida nebo známé zahraniční dýdžeje,“ dodal s tím, že lístek na silvestrovský večer stojí 350 Kč. V ceně je nejen Iveta, ale i slavnostní raut a ohňostroj.

Bartošová a její tým, bez kterého zpěvačka vystupuje jen velmi nerada, na tomto koncertě ale určitě nevydělá majlant.

„Honorář za Silvestr bude jistě vyšší než za obyčejné vystoupení. Ani tak ale nemůže počítat s bůhvíjakou částkou, maximálně půjde o několik desítek tisíc korun,“ uvádí mediální odborník Evžen Skřivánek. Zdroj z berounského klubu to potvrzuje, honorář prý nepřesáhl třicet tisíc korun.

„Iveta se v poslední době hodně snaží, pracuje na sobě, ale cena za její vystoupení vinou excesů značně poklesla a narovnává se jen pomalu,“ dodal.

Kde jsou ty doby, kdy se například Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska pláclo přes kapsu a v prosinci roku 2002 Bartošové za její vystoupení vyplatilo honorář 55 tisíc korun...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.