Silvestr komerčních televizí - Převálcuje Bílá Mareše? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Silvestr komerčních televizí - Převálcuje Bílá Mareše?

Lucie Bílá má zazářit coby silvestrovská hvězda na Primě.
Lucie Bílá má zazářit coby silvestrovská hvězda na Primě. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

Ani letos nechtějí komerční televize přenechat jediného diváka konkurenci. Prima jde opět do boje s Novou. A vytáhla z rukávu největší trumf – Lucii Bílou (44). Její silnější sestra sáhla po svém ověřeném koni Leoši Marešovi (34). Kdo naláká a přitáhne více lidí k obrazovce?

Na tuto otázku zatím neznají odpověď ani televize. Jisté je, že diváky nečeká žádné dovádění na Václavském náměstí, a dokonce ani žádný jiný přímý přenos. Vše se dopředu pečlivě připravuje, televize pracují na posledních dotáčkách a věří, že nový silvestrovský model vysílání diváky nadchne.

Co chystá Prima?

Televize Prima se s show Česko Slovensko má Silvestra vytasí až v pozdějších hodinách. S Primou můžete oslavit Silvestra s talentovou show. Nový rok 2011 budou diváci vítat s Lucií Bílou, Janem Krausem, Jarem Slávikem a s nejlepšími československými talenty! Moderátory zábavného večera budou Jakub Prachař a Martin Pyco Rausch.

Oblíbené pořady:
Ani 31. prosince nebude na obrazovce chybět kulinářský pořad Prostřeno! a VIP zprávy a jejich silvestrovský speciál aneb Když se dílo nedaří.

Talk show:
Jan Kraus musí být samozřejmě součástí silvestrovského pořadu. Show Jana Krause se bude vysílat v hlavním čase.

Půlnoční překvapení:
Moderátoři Jakub Prachař a Martin Pyco Rausch jsou vlastně jedno velké překvapení. Co vymyslí s Lucií Bílou, je ve hvězdách.

Co chystá Nova?

Televize vsadila na Mejdan roku z obýváků, který se svými hosty pořádně roztočí Simona Pavlicová. Silvestr se Simonou oslaví herecké hvězdy z Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2, Comebacku a Mr.GS: Pavla Tomicová, Vladimír Brabec, Rudolf Hrušínský, Jakub Štáfek, Petr Buchta, Jiří Babica, Markéta Plánková, Petr Rychlý, Martin Dejdar, Tomáš Matonoha a Václav Kopta. Chybět nebudou ani oblíbení zpěváci s největšími hity z pořadů Anno 2009, Anděl 2009 a Michal David 50: Ewa Farna, Jan Bendig, Dominika Stará, Michal David, Nightwork, Elán, Tomáš Klus, Petr Kolář, Petr Bende, Ilona Csáková, Ondřej Hejma a další.

Oblíbené seriály:
Nova odvysílá Ordinaci v růžové zahradě v retro provedení i silvestrovský Comeback.

Talk show:
Mr.GS jsou na diváky připraveni i poslední den v roce.

Půlnoční překvapení:
O to se postará Leoš Mareš a silvestrovská nadílka těch nejlepších momentů z Talentmanie. Účinkují vítězové i poražení nejzábavnější talentové show roku 2010.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.