Pražská předpremiéra Harryho Pottera pro slavné - Abbasová přišla s přítelem Kocábem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pražská předpremiéra Harryho Pottera pro slavné - Abbasová přišla s přítelem Kocábem!

V PONDĚLÍ - Lejla Abbasová a Michael Kocáb dorazili ruku v ruce jako pár.
V PONDĚLÍ - Lejla Abbasová a Michael Kocáb dorazili ruku v ruce jako pár. (Aha! – Karel Kopáč)

Do Česka o půlnoci na dnešek zavítala dlouho očekávaná první část sedmého, posledního dílu fi lmové série Harryho Pottera s podtitulem Relikvie smrti! Českým celebritám se ale potěšení zhlédnout tento snímek naskytlo již v pondělí v pražském Slovanském domě. O své dojmy se poté mohli podělit na párty v »Gringotově bance«, v niž se proměnila budova České národní banky.

Doslova kouzelný večer si ani letos nenechala ujít Lejla Abbasová (30) s Michaelem Kocábem (56), kteří oproti loňsku přišli ruku v ruce a netajili se tím, že jsou pár. Mezi známými hosty byla i Nela Boudová (42) se syny Andrejem a Daliborem, Martin Dejdar (45) s manželkou Danielou a dcerou Sárou, Roman Vojtek (38) s manželkou Terezou, Ondřej Hejma (59) či Tomáš Hanák (53).

„Byl to teprve první film o Harrym Potterovi, který jsem viděl. Odrazovaly mě ty malé děti. Ty už ale vyrostly a film byl nakonec úžasný. Jen jsem se cítil podvedený, že to skončilo v polovině, a nevím, jak to dopadne,“ liboval si po předpremiéře Hejma. Druhý díl filmu bude mít premiéru v červenci.

Na co se můžete těšit
  • Sedmý díl se neodehrává v čarodějnických Bradavicích, ale zavede Harryho a jeho dva nejvěrnější přátele do ulic reálného Londýna i studených, hlubokých lesů, skalnatých hor a zamlžených vřesovišť.
  • Tentokrát jsou hlavní tři hrdinové na vše sami, protože profesoři čarodějnické školy jim už nepomůžou a po smrti profesora Brumbála přišli i o ochranu tohoto mocného příznivce.
  • Cílem Harryho a jeho přátel Rona a Hermiony je najít a zničit tajemství Voldemortovy nesmrtelnosti – kouzelné viteály.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.