Paroubkovo prokletí: Bradavice na tváři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Paroubkovo prokletí: Bradavice na tváři!

Jiří Paroubek
Jiří Paroubek (: ČTK)

PRAHA – Šéf sociální demokracie a odstupující premiér Jiří Paroubek (54) si s sebou celý život – aniž by to věděl – nese smrtelné prokletí! Bradavice, kterou má na pravé straně tváře, totiž v jeho životě může znamenat velké neštěstí.

Může kvůli ní umřít?!

Podle znalců, kteří dokáží číst z lidské tváře, totiž Paroubkova bradavice »říká«, že šéfovi ČSSD hrozí smrt utopením! No, možná by tohle tvrzení nestálo víc než za úsměv, kdyby… Paroubek, aniž bychom mu o předešlém výroku znalce řekli, totiž na obecnou otázku deníku Aha! „zda měl někdy v životě strach“, odpověděl: „Ano, jednou. Když mi bylo pět let, tak jsem se málem utopil!“

Byl to prý také jediný okamžik v životě, kdy se Paroubek skutečně bál o život! „Jinak jsem takový pocit nikdy nezažil,“ uvedl předseda sociálních demokratů.

Že by na temném proroctví o bradavici a utopení přece jen něco bylo? Člověka až mrazí, když se nic netušící Paroubek rozpovídá, jak nesmírně rád plave. „Plavu rád, dělám to kvůli fyzičce,“ prozradil. Hojně také využíval bazén, který je ve vládním zámku v pražských Kolodějích. O tom, jaké prokletí ho celý život pronásleduje, nemá přitom ani tušení!

Oslovili jsme proto ještě dva další znalce, kteří se také zabývají čtením z lidské tváře, a oba předešlé tvrzení svého kolegy potvrdili! Paroubkova bradavice podle nich skutečně značí smrtelné nebezpečí! „Je to tak. A je to velmi vážný znak. Znamená to, že panu premiérovi hrozí smrt. A nejspíš ve vodě,“ uvedl jeden z nich. Odmítl však svůj poznatek zveřejnit pod svým jménem. „Nezlobte se, ale tohle je tak vážná věc, že nechci, aby se v té souvislosti někde objevilo moje jméno.“ Podobně se zachoval i další expert na čtení z tváří. „To, co občas vyčtu z lidské tváře, je tak děsivé, že to dotyčným neříkám,“ uvedl. „To, že prokletí u pana premiéra už jednou udeřilo, neznamená, že se nemůže opakovat,“ dodal pouze.

4.9.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.