Dagmar Havlová: Čekáme doma další miminko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dagmar Havlová: Čekáme doma další miminko!

 (Aha! – Marek Pátek)

Dagmar Havlová (57), manželka exprezidenta ČR Václava Havla (74), září štěstím! Její dcera Nina Veškrnová (33) je totiž podruhé těhotná! „Ano, je to tak, Ninuška je v jiném stavu. Pokud bude vše v pořádku, rodit by měla na jaře. Musí se ale šetřit a dávat na sebe pozor, těhotenství je totiž rizikové,“ potvrdila exkluzivně deníku Aha! Dagmar Havlová.

Někdejší první dáma České republiky se tak stane podruhé babičkou. Nina už má s manželem – nizozemským podnikatelem křestním jménem Jur – dcerku Sofii, která se narodila v červenci 2008.

Přiznání Havlové pro deník Aha! je prvním prolomením hradby mlčení, kterým je rodina prezidentského páru obklopena. Paní Dagmar vyjádřením k dceřině těhotenství také osvětlila kauzu soudcovských zkoušek. Některá média napsala, že Nina zkoušky nezvládla a její kariéra je tak v ohrožení. „Nina úspěšně absolvovala všechny psané zkoušky, bohužel neudělala ústní část. Bylo to poté, co jí lékaři oznámili, že se jedná o rizikové těhotenství. Její pocity byly zjitřené, nemohla se plně soustředit. To je naprosto pochopitelné a svět tím nekončí. Jsou důležitější věci, hlavně aby dítě bylo zdravé,“ říká Havlová pro deník Aha! s tím, že dceru čekají další šance.

„Mnohem více mě mrzí, jak se věci chopila některá tzv. seriózní média, která napsala, že Nina studovala v Plzni. Novináři by si měli ověřovat fakta. Ne že by na tom faktu bylo bývalo něco špatného, ale Nina v Plzni nikdy nestudovala,“ dodává Dagmar Havlová.

Ta na jaře kromě dalšího vnoučete netrpělivě očekává také premiéru manželova prvního režisérského počinu, filmu podle vlastní divadelní hry Odcházení, kde Dagmar hraje hlavní ženskou roli. „Premiéra bude příští rok 22. března, na mé narozeniny,“ těší se Havlová.

Televizní flirt Dagmar Havlové: Proč jsem se smála do kamery...

Televizní záběry na Dagmar Havlovou (57), která se při oslavách státního svátku 28. října a udílení státních vyznamenání ve Španělském sále Pražského hradu světácky usmívala do kamery, obletěla všechna média! A nejvíce pobavila právě manželku bývalé hlavy státu Václava Havla (74). „Vždycky mi bylo vyčítáno, že se mračím. A proto, když kolem mě pan kameraman tak vytrvale kroužil, usmála jsem se mu do objektivu. A vidíte, jakou to má odezvu,“ směje se Havlová, kterou mediální »škola svádění paní Dagmar« náležitě rozveselila.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.