Jakub Mareš slavil 5. narozeniny - Kubíku, přišel i táta Leoš! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jakub Mareš slavil 5. narozeniny - Kubíku, přišel i táta Leoš!

Leoš vyzvedl malého Kubu ve školce.
Leoš vyzvedl malého Kubu ve školce. (Aha! – Kundrát, Hykl, Pátek)

Jako by se manželé Marešovi nikdy nerozešli! Všichni pěkně pohromadě byli včera k vidění u jejich domu na pražském Smíchově – rodinná idyla však zavládla jen kvůli oslavě 5. narozenin malého Jakuba. Sjela se na ni celá rodina včetně tatínka Leoše (34).

Vše se odehrálo v bytě na Smíchově, kde Monika (34) žije se svými dvěma kluky – oslavencem Jakubem a mladším Matějem (1). Dětskou párty připravovala celý den. Od rána svážela balónky, občerstvení a dárky. „Budeme slavit v rodinném kruhu u nás doma,“ prozradila deníku Aha! Monika během hektických příprav, když byl Kubík ve školce.

Z ní malého neposedu vyzvedl táta Leoš a společně pak uháněli domů. Moderátor se těšil na synkovu narozeninovou párty už od rána, ale hosté se začali sjíždět okolo třetí hodiny odpoledne. Nejdřív dorazil Leoš s Kubíkem. Ještě v garážích, kde vykládali vody, je »přepadla« sestra Moniky Lucie.

Nemohla chybět ani Leošova maminka, která oba kluky často hlídá. Dorazila s obrovskou taškou plnou dárků. Na těch rozhodně nešetřil ani Leoš, který se nejvíc těšil na dort. „Možná víc než Kubík. Kubíku, všechno nejlepší,“ hulákal už ráno do éteru Mareš, který neskrýval nefalšovanou radost z toho, že jeho prvorozený syn má narozeniny.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.