Manželé Žilková se Stropnickým po delší době opět spolu! Tajná pařba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Manželé Žilková se Stropnickým po delší době opět spolu! Tajná pařba!

Veronika Žilková se s Martinem Stropnickým po dlouhé době objevila na veřejnosti.
Veronika Žilková se s Martinem Stropnickým po dlouhé době objevila na veřejnosti. (Aha! – David Kundrát)

Herečka Veronika Žilková (49) se po delší době ukázala ve společnosti se svým manželem, ředitelem Divadla Na Vinohradech Martinem Stropnickým (53). Ten ji přijel podpořit na utajovanou párty účastníků taneční show StarDance 4, kteří svůj start zapíjeli do brzkých ranních hodin a změna letního času a hodina spánku navíc jim přišla velice vhod.

A měli opravdu co slavit. Přestože nikdy z osobností závodně nikdo netančil a občas padla nějaká výtka, nakonec všichni večer posoudili jako vydařený. „Nasadili na první díl laťku hodně vysoko. Jsme hodně zvědaví, co nás čeká v dalších dílech,“ shrnula za čtyřčlennou porotu tanečnice Petra Kostovčíková.

Není divu, že se soutěžící dmuli pýchou a hned po skončení večera, kterému dominovaly tance waltz a chacha, houfně vyrazili úspěch pořádně zapít.

Do pizzerie La Festa krátce před jedenáctou večer začaly proudit davy soutěžících v čele s Veronikou Žilkovou, jejíž tanec sice po boku Marka Dědíka možná nebyl bezchybný, zato se díky svým »prořízlým« ústům stala mluvčí celé party. Herečku přijel podpořit i její manžel, který se do společnosti v poslední době moc nehrne.

„Veronika byla plná dojmů z prvního večera a vůbec ho nepustila ke slovu. On ale jako vzorný manžel dlouze a trpělivě poslouchal,“ nechal se slyšet jeden z hostů tajného večírku.

Nechyběli tu ani Jitka Čvančarová či odborný poradce StarDance Petr Čadek, kterého s Jitkou pojí víc než přátelské vztahy (deník Aha! informoval jako první – pozn. red.). Ten večer ale zachovali dekorum a nedali najevo žádné důvěrnosti…

Veronika porušila zákaz pití alkoholu. Na tiskové konferenci vypila pivo skoro na ex.

Také Alexander Hemala svůj výkon pořádně zapil.

Žilková sice svým tancem porotu moc nenadchla, zato se z ní během několika minut kvůli jejím »prořízlým« ústům stala mluvčí celé soutěže.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.