Renata Langmannová: Lákají mě za oceán! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Renata Langmannová: Lákají mě za oceán!

Langmannová v Egyptě jeden den pracovala a po zbytek týdne si užívala dovolenou.
Langmannová v Egyptě jeden den pracovala a po zbytek týdne si užívala dovolenou. (Dolce vita)

Česká Miss 2006 Renata Langmannová (24) si užívala týdenní dovolené v Egyptě. „Spojila jsem příjemné s užitečným, ideální kombinace. Fotila jsem jeden den v Egyptě pro novou cestovní kancelář a pak se šest dní jen válela a odpočívala,“ prozradila Langmannová, která už jako modelka v Česku prakticky nepracuje, soustředí se hlavně na zahraničí.

Česká Miss 2006 Renata Langmannová (24) si užívala týdenní dovolené v Egyptě. „Spojila jsem příjemné s užitečným, ideální kombinace. Fotila jsem jeden den v Egyptě pro novou cestovní kancelář Dolce Vita a pak se šest dní jen válela a odpočívala,“ prozradila Langmannová, která už jako modelka v Česku prakticky nepracuje, soustředí se hlavně na zahraničí.

„Musím to zaklepat, ale v zahraničí se mi velmi daří a modelka tam pracuje za úplně jiné honoráře než u nás. I ta nejhůře placená práce je za tisíc eur na den. Mám teď nabídky ze Španělska a také z Ameriky. Lákají mě do Miami. Hodně to zvažuji, protože to už nejsou dvě hodiny autem nebo letadlem domů,“ dodala Langmannová.

Před takovými pracovními výzvami je jasné, že si kráska musela odpočinout pořádně, a to se jí během pobytu v luxusním egyptském hotelu povedlo. Každý den šnorchlovala u korálů a podmořský svět ji dokonce uchvátil natolik, že by si ráda udělala potápěčský kurz. To je ale hudba budoucnosti, teď už zase pracuje jako o život.


Modelka spojila krásnou dovolenou i s focením pro katalog cestovní kanceláře Dolce Vita


Renata během dovolené absolvovala i výlet na ostrov Giftun.


Krásku podmořský svět nadchnul.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.