VIDEO Dominika Hašková v semifinále Talentu: Podpořil ji i expřítel, syn Tomia Okamury Ruy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

VIDEO Dominika Hašková v semifinále Talentu: Podpořil ji i expřítel, syn Tomia Okamury Ruy!

Ruy s Dominikou v dobách, když jim to ještě skvěle klapalo.
Ruy s Dominikou v dobách, když jim to ještě skvěle klapalo. (Facebook)

Je to zhruba měsíc, co se »dominátorka« Dominika Hašková (15) rozešla po téměř ročním vztahu se svým spolužákem a synem slavného podnikatele Ruyem Okamurou. Ten ji přesto v neděli přišel podpořit na semifinále Česko Slovensko má Talent do publika a chovali se k sobě velmi vřele. Slepí se opět teenagerovský hvězdný pár?

Štěstí ve hře, neštěstí v lásce. S trochou nadsázky tohle doposud platilo i pro Dominiku Haškovou. Její hvězda postupem do finále Česko Slovensko má Talent strmě stoupá, jako zpěvačka je stále lepší a lepší. Na poli lásky se jí ale příliš nedařilo, před měsícem se totiž rozešla s Ruyem Okamurou, svým spolužákem a synem úspěšného českého podnikatele asijského původu Tomia Okamury. Změní se to teď?

Jak sama Dominika přiznala v rozhovoru pro pluska.sk, přestože to byla ona, kdo vztah ukončil, stále k sobě chovají s Ruyem vřelé city, a proto si ho vedle své nejbližší rodiny pozvala na nedělní semifinálový přenos. „Pomáhal mi se zařizováním a podporoval mě, jsme pořád jako nejlepší kamarádi... Tak uvidíme, jak to dopadne,“ dodala toužebně Dominika.

Možná doufá, že udělala velký dojem nejen na svého tátu, který jen v hledišti překvapeně koukal, jak šikovnou dceru má, ale i na Ruye, jemuž by mohlo dojít, jak skvělou holku si nechal uniknout. A třeba se dočkáme i velkého comebacku...

ČTĚTE TAKÉ:

Dominik Hašek přijel fandit... Vykašlal se na hokej! ...a dcera postoupila!

Zpěvačka Dominika Hašková v Česko Slovensko má talent: Makám naplno, jako můj táta!

Dominik Hašek o své dceři: Vím, že má krásný hlas!

Exhibicionista »Suchoš« Magnetickou lady nespasil!

Travestita z Talentu: Crčela z něj krev!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.