Muž, který s Bartošovou trávil noc po rozvodu: Děláme si masáže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Muž, který s Bartošovou trávil noc po rozvodu: Děláme si masáže!

Filinger strávil s Bartošovou noc po rozvodu.
Filinger strávil s Bartošovou noc po rozvodu. (Aha! – Martin Hykl)

Kdo je tajemný muž, který strávil s Ivetou Bartošovou večer po jejím rozvodu s Jiřím Pomejem? Třicetiletý Petr Filinger exkluzivně promluvil s deníkem Aha! o tom, jak dává slavnou klientku dohromady, jaké děsy se snaží dostat z jejího těla.

„Jsem celostní terapeut. To znamená, že pracuji s Ivetinou myslí i tělem a vždy s příčinami problémů, a nejen s jejich symptomy. Je tam odstraňování traumat a nepříjemností z minulosti, zdravý a redukční jídelníček podle nejnovějších výzkumů i starobylé, pět tisíc let staré, medicíny těla i mysli ájurvédy. Přesně pro její metabolický typ,“ prozradil nám muž, který kromě toho příležitostně dělá tělesného strážce. A co dál provádí s tělem Ivety?

„Věnujeme se spolu lymfatickým drenážím i speciálním bowen terapiím (masáž uzdravujícího doteku) a celotělní alternativní detoxikaci. Nesmím zapomenout samozřejmě ani na klasickou homeopatii, která to vše zastřešuje. A bez pohybu to také nejde,“ prozrazuje.

Že by s Ivetou, jíž poskytuje služby zdarma, něco měl, ale odmítá. „Náš vztah je čistě profesionální. Nejen proto, že mám přítelkyni, ale hlavně z toho důvodu, že základem morálky mé profese je nemít s klientkami důvěrnosti. Pokud se k sobě totiž terapeut a klient příliš přiblíží, nelze ani úspěšně léčit. Je to naprosto proti terapeutickým zásadám,“ dodává Ivetin psycholog a doktor v jednom.

Blažená Iveta.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.