Seriál Aha! TAKHLE BYDLÍ SLAVNÍ ČEŠI: Lucie Bílá (44) - Má nový barák! Od exmilence! Přepsal ho na ni i s koněm a ovcí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Seriál Aha! TAKHLE BYDLÍ SLAVNÍ ČEŠI: Lucie Bílá (44) - Má nový barák! Od exmilence! Přepsal ho na ni i s koněm a ovcí

Luxusnípatrová chalupa se štítem obloženým dřevem patří Lucii Bílé necelé dva měsíce.
Luxusnípatrová chalupa se štítem obloženým dřevem patří Lucii Bílé necelé dva měsíce. (Aha! – David Kundrát)

Lucie Bílá (44) si pořídila nový dům! Podle vlastních slov chaloupku, která je od jejího »orlího hnízda« v Otvovicích vzdálena přes sto kilometrů a je skryta v útulném podhůří Krkonoš a Jizerských hor. Deník Aha! Luciinu »chaloupku« našel – vyklubal se z ní luxusní dům s pozemkem o rozloze přes sedm tisíc metrů čtverečních, na kterém se pasou kůň a ovce!

Ještě nedávno přitom v objektu hospodařil Luciin expartner a otec jejího syna Filipa (15) Petr Kratochvíl!

Objekt na Liberecku vlastnil Kratochvíl dlouho a Lucie sem s ním jezdila už v dobách, kdy ti dva k sobě patřili. Teď se sem zpěvačka vrací ne jako host, ale jako majitelka. Prozradila to návštěvníkům svého úterního koncertu v Jablonci nad Nisou, kde již tradičně slavila narozeniny místního dětského sboru Vrabčáci.

„Tady v Jablonci nad Nisou se mi tolik líbí, že jsem si koupila nedaleko chatu. Už jsou to dva měsíce. Takže se sem vždycky budu vracet ráda jako domů,“ smála se na pódiu Bílá, později si ale uvědomila, že řekla asi více, než chtěla. „O té chaloupce vám toho moc nepovím. Je to má radost, můj azyl, má láska,“ dodala stručně.

Coby vlastník domu a přilehlých pozemků je Lucie na katastru vedena od 1. září letošního roku. K přepychovému patrovému stavení o rozloze 140 metrů čtverečních zpěvačka získala ještě pozemky široko daleko – přes sedm tisíc metrů čtverečních. Podle odhadce je cena nemovitosti i s půdou okolo pěti milionů korun.

Chalupa však má stálých obyvatel víc – na pozemku se totiž spokojeně pasou kůň a ovce. Zvířata podle sousedů k domu patří!

„Pan Kratochvíl tady provozoval takovou malou zoo domácích zvířat pro malé děti. Pak sem ale najednou přestal jezdit a zaplatil někomu z Malé Skály (nedaleká obec – pozn.red), aby se zatím o zvířata postaral,“ prozradil deníku Aha! soused.

Kratochvíl sám se v Líšném prý dlouho neukázal, a že má objekt už dva měsíce novou majitelku, ve vsi zatím nevědí. Zřejmě ani muži, který se každý den chodí o opuštěná zvířata starat, to nikdo neoznámil. Bude jejich hladové krky Lucie živit, nebo se čtyřnohých nájemníků zbaví?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.