Basiková na procházce s rodinou - O syna se stará manžel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Basiková na procházce s rodinou - O syna se stará manžel

Bára si užívala slunce s manželem Petrem Polákem a synem Theodorem.
Bára si užívala slunce s manželem Petrem Polákem a synem Theodorem. (Aha! – David Kundrát)

Babí léto nenechalo chladnou ani zpěvačku Báru Basikovou (47), která si zpříjemnila pondělní odpoledne rodinnou procházkou. Fotoreportéři deníku Aha! ji zastihli, když si jedny z posledních slunečních paprsků užívala s manželem Petrem Polákem (31) a synkem Theodorem (1,5) v uličkách Starého Města. Její zraněná noha ji ale stále trápila. Aspoň že o synka se postaral její drahý choť…

Jelikož má Basiková omezený pohyb kvůli úrazu nohy, který utrpěla v červnu na dovolené, ručička na váze nemilosrdně poskočila o pár kil nahoru. Bára se tak snaží nadbytečná kila shodit alespoň procházkami. V pondělí si s manželem Petrem Polákem a synem Theodorem vyšla do uliček Starého Města.

Noha ji ale stále trápí a nesmí ji dlouho namáhat, takže si poté se svými nejbližšími musela odpočinout na zahrádce jedné z restaurací.

Fotoreportéři deníku Aha! je přistihli právě ve chvíli, kdy relaxovali. „Bára si vyšla v pohodlném sportovním oblečení, četla si časopis a její muž synkovi předčítal pohádku,“ popisují fotografové pondělní idylku Báry Basikové.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.