Mahulena Bočanová - Smířila se s Jandovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Mahulena Bočanová - Smířila se s Jandovou

Fotografie
Fotografie (internal)

Mahulena Bočanová (43) už nemá žádné předsudky vůči nové milence svého manžela Viktora Mráze (43). Marta Jandová (36) byla tou, která odloudila muže od rodiny.

Jejich vztah už trvá déle než rok a zpěvačka vyslovila jedno velké přání – strávit první Vánoce s milovaným mužem Viktorem Mrázem. A moderátorka Top Staru »Mahu« tomu dává zelenou!

„Vůbec nevím, jak je budeme slavit. Záleží na dohodě,“ zamýšlela se nad nejromantičtějším časem roku Marta Jandová a v očích se jí odrážel smutek. Podobné pocity měl i její partner Viktor Mráz. „To bude záležet na Majdě (Mahulena Bočanová – pozn. red.),“ krčil rameny producent Viktor Mráz. S Mahulenou se rozvádí, z jeho odpovědi bylo víc než jasné, že kvůli dceři Márince (8) by se třeba i rozkrájel a s již nemilovanou ženou by byl klidně i do skonání světa. Naštěstí nemusí.Mahulena Bočanová totiž vyřkla smířlivý ortel, kterým všechny šokovala:

„Zajdeme s Viktorem a Márinkou na Staromák, dáme si tam punč, ale to je všechno. On má svou partnerku a nehodí se, abychom byli spolu. On bude s ní a já se svou sestrou a její rodinou,“ požehnala vztah Bočanová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.