Zpěvačka Mariah Carey: Brunejský princ jí poslal šperky za 126 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zpěvačka Mariah Carey: Brunejský princ jí poslal šperky za 126 milionů!

Mariah Carey
Mariah Carey

LOS ANGELES – Americká zpěvačka Mariah Carey (36) oslnila vlněním svých smyslných křivek samotného brunejského prince Azima!


Syn brunejského sultána, který je s jměním kolem bilionu korun (tisíc miliard) jedním z nejbohatších lidí světa, ztratil kvůli Mariah úplně rozum.

Na důkaz své lásky daroval zpěvačce před jejím vystoupením v New Yorku dva diamantové šperky v hodnotě 126 milionů korun! Zpěvačka se včera právě chystala na svůj koncert před 20 000 fanoušky v Madison Square Garden, když ji navštívil zvláštní vyslanec, kterého za ní princ vyslal ve speciálním letadle. Před udivenou divou pak vybalil platinový náhrdelník posázený osmikarátovými diamanty a k tomu stejný prsten do sady. Štědrý dar dostal Mariah, která před koncertem dodržuje přísný režim a spí ve speciálně zvlhčené místnosti 15 hodin denně, pořádně do varu.

Mariah je mezi muslimy považována za jednu z nejpůvabnějších žen světa. Svalnatá stehna, široké boky a velká prsa jsou v tamní kultuře symboly ženské krásy.


Autor: (INT)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.