Písnička dováděla s Barunkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Písnička dováděla s Barunkou

Hanka Zagorová nemůže mít potomky. Děti má však moc ráda, a proto dováděla i s Barunkou Vágnerovou.
Hanka Zagorová nemůže mít potomky. Děti má však moc ráda, a proto dováděla i s Barunkou Vágnerovou. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Zpěvačka Hana Zagorová (59) přišla do kavárny Café Café, kde se konal křest její nejnovější knihy básní a písňových textů Milostně, po devítitýdenní dovolené očividně řádně odpočinutá.

Úsměvy rozdávala Písnička, jak Zagorové říkají její nejbližší, na všechny strany. A po celou dobu se hodně tulila k nejmladší dcerce Karla Vágnera Barunce. Chvílemi s ní dokonce i dováděla. Je patrné, že se se svým údělem nemít děti ještě tak zcela nesmířila.

Svoji kamarádku přišla pozdravit i sexy herečka Kateřina Brožová (38), která však špatně zaparkovala. Po chvíli si ale toto své pochybení uvědomila a auto běžela přeparkovat. O žádný z drahocenných bodů tak naštěstí nepřišla. „Na Hančiných písničkách jsem vyrůstala a mám je moc ráda. Spojuje nás také naše zalíbení v léčitelství,“ svěřila se deníku Aha! krásná Kateřina.

Na křest dorazila i Kateřina Herčíková (32), která prozradila, že má doma snad všechny Hančiny nahrávky. Karel Gott setrval v žhavé diskusi se členem činohry Národního divadla Josefem Vinklářem, který procítěně zarecitoval několik Hančiných básní. Nechyběli samozřejmě ani manžel Štefan Margita a zpěvačky dlouholetá kamarádka Blanka Matragi. „Už mám pro Hanku připravený dárek k jejím šedesátým narozeninám. Šaty jí tentokrát nedám, ale něco z látky to určitě bude,“ prozradila tajuplně světoznámá návrhářka. První dar v podobě košíku hub již Hanka dostala. „Už jsem z nich udělala smaženici, řízky a velkou spoustu jsem jich nechala zmrazit,“ smála se zpěvačka.

31.8.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.