Tom Cruise v Česku! Romantická večeře ve staré Praze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tom Cruise v Česku! Romantická večeře ve staré Praze!

Tom se svojí ženou Katie a dcerkou Suri v pondělí povečeřeli v restauraci v Kaprově ulici.
Tom se svojí ženou Katie a dcerkou Suri v pondělí povečeřeli v restauraci v Kaprově ulici. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

Hvězdný hollywoodský herec Tom Cruise (48), který už je několik dní v Praze kvůli přípravám na natáčení fi lmu Mission: Impossible IV, nepřijel sám! Před očima fotoreportérů deníku Aha! Tom v pondělí večer vyvedl na večeři do magických uliček staré Prahy manželku, herečku Katie Holmes (31), a dcerku Suri (4)!

Na večeři vyrazil hvězdný hollywoodský pár po Tomově návratu z pondělních obhlídek lokací, o nichž deník Aha! informoval jako první. Unavený herec se do hotelu Four Seasons vrátil v pět odpoledne, a už kolem sedmé opět odcházel s manželkou a dcerkou na procházku rozzářenou Prahou. Zaujala je jedna z restaurací v nedaleké Kaprově ulici. České speciality však Tom při večeři vynechal – je vegetarián, stejně tak Katie a malá Suri. Romantika skončila přesně v půl deváté, kdy se rodina vrátila na hotel.

V úterý Cruise totiž čekal neméně náročný program – štábní vůz jej nabíral už v 8.15 ráno a odvezl ho rovnou na Kozí plácek, kde začalo další kolo tipování vhodných míst na natáčení. „Tom se procházel po pražských uličkách, obhlížel domy a zákoutí a pil u toho nějaký horký nápoj z termohrnku,“ popisuje situaci fotoreportér deníku Aha! „Kolem jezdili popeláři a chodili lidé se psy, sem tam si někdo přišel pro podpis anebo se s Tomem vyfotografovat. Nikoho neodmítl,“ dodává.

V brzkém dopoledni herec dokonce předvedl i první »akční« scénu. U karlínského viaduktu, kam se chtěl podívat, totiž musel přelézt drátěný plot. Podívat se zajel mimo jiné i na pražské hlavní nádraží, nákladové nádraží ve Vršovicích, čističku odpadních vod v Bubenči či studia na Barrandově. Po šestnácté hodině pak – notně unavený – dorazil zpátky do hotelu...

Mission: Impossible v Česku - Tome, elá hop!

Zatímco většinu posledních dnů strávil Tom Cruise (48) na cestě v autech mezi různými vytipovanými lokacemi v Praze a blízkém okolí, aby se podíval, kde by se nejlépe plnila jeho čtvrtá Mission: Impossible (Nemožná mise – pozn. red.), včera předvedl první svižnější pohyby!

Když si totiž chtěl zblízka prohlédnout karlínský viadukt, musel překonat zábranu v podobě ocelového lanka, které ohraničovalo pozemek. Do akčních scén hodných hollywoodského hrdiny to má sice ještě daleko, i tak se ale pro fotografy jednalo o čerstvý vítr mezi Tomovými pózami při chůzi stokrát jinak...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.