Bára Basiková: Zranění mám s doživotními následky, hotel budu žalovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bára Basiková: Zranění mám s doživotními následky, hotel budu žalovat!

Fotografie
Fotografie (internal)

Už začátkem září se objevila zpěvačka Bára Basiková ve společnosti se sádrou a o berlích. Na mokrých schodech hotelu v turistickém letovisku řeckého ostrova Kos upadla a způsobila si komplikovanou zlomeninu pravé nohy. Jenže ta se stále nelepší, a Bára se hodlá bránit soudní cestou!

Už začátkem září se objevila zpěvačka Bára Basiková ve společnosti se sádrou a o berlích. Na mokrých schodech hotelu v turistickém letovisku řeckého ostrova Kos upadla a způsobila si komplikovanou zlomeninu pravé nohy. Jenže ta se stále nelepší a Bára požene hotel před soud!

„Jsem stále o berlích, kotník je pořád oteklý a nehybný,“ běduje muzikálová hvězda Bára Basiková v časopise Pestrý svět. Doufala totiž, že zranění, které si přivezla z dovolené v Řecku se za pár týdnů zahojí a nepromešká tedy začátek divadelní sezóny. Jenže to se zmýlila. Celá záležitost se ukázala mnohem horší než se původně zdálo.

„Musela jsem zrušit hodně plánů a nevím, jestli budu schopna všeho pohybu a tance na jevišti. Bohužel se budu muset smířit s trvalými následky a jistým omezením, což je vzhledem k mé profesi dost smutné,“ zlobí se Basiková a dodává, že se s hotelem, kde se celý incident stal, hodlá soudit. „Doufám, že mi hotel zaplatí za takovou újmu a komplikace,“ říká rozhodnutě. „Nedáme jim nic zadarmo, protože poškození zdraví je značné,“ přikyvuje také Bářin advokát JUDr. Miroslav Duda.

ČTĚTE TAKÉ:

Zpěvačka Bára Basiková (47) - Na marodce nakynula!

Bára Basiková: Tahali jí šrouby z těla!

Jesus Christ SuperStar: Hlavní hvězdy marodí!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.