Bartošová vs. Pomeje: Válka kvůli sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bartošová vs. Pomeje: Válka kvůli sexu!

Iveta Bartošová manžela už nechce ani vidět. Za všechno prý může sex!
Iveta Bartošová manžela už nechce ani vidět. Za všechno prý může sex! (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

Rozvod problematické zpěvačky Ivety Bartošové (44) a zkrachovalého podnikavce Jiřího Pomejeho (45) se kvapem blíží. A deník Aha! zná jeho průběh! „Iveta chce u soudu argumentovat tím, že s ní Pomeje neměl pohlavní styk už od ledna.

Jirka zase odmítl právníka, chce se hájit sám a články z novin dokázat, že se s ní miloval ještě pár dní předtím, než ho vykopla,“ prozradil blízký známý páru. Jenže to mu nepomůže – tajnou zbraní Bartošové je Pomejeho návštěva v nevěstinci, kterou před časem zdokumentoval deník Aha!

„Rozvod chce Jirka bojkotovat do poslední chvíle a myslí si, že mu to pomůže,“ pokračuje zdroj. Jenže to má háček – podle známého pražského rozvodového právníka Filipa Svobody vše nasvědčuje tomu, že u soudu se k pohlavnímu životu dvojice přihlížet nebude!

„Obecně platí, že i přes nesouhlas žalovaného lze manželství rozvést. Pokud manželé spolu nemají děti, před sňatkem podepsali předmanželskou smlouvu, není důvod žalobkyni v manželství držet proti její vůli. To by mohlo nastat jen v případě, že by manželovi vznikla rozvodem újma a nezapříčinil by sám rozvrat manželství, což se v tomto případě pravděpodobně nestalo,“ říká JUDr. Filip Svoboda.

Soudce prý víc než intimní život budou zajímat obecné příčiny rozpadu manželského vztahu. A Iveta je slibuje prozradit.

Podle dobře informovaného zdroje navíc Bartošová skrývá v rukávu trumf – v nejhorším, když se soud nebude vyvíjet v její prospěch, se prý chce vytasit s Pomejeho návštěvou v nevěstinci (informoval deník Aha!).

„Je pravda, že manželé si podle zákona o rodině mají zachovávat věrnost, a pokud by žalobkyně s něčím podobným vyrukovala, může jít o jasný důkaz, na základě kterého soudce manželství definitivně rozvede,“ dodává advokát.

Osmnáctého října, kdy proces začíná, se tak asi dozvíme pěkně pikantní věci ze života rozhádaného kontroverzního páru. Bartošová ani její manžel se k věci zatím nechtějí oficiálně vyjadřovat...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.