Lucie Bílá: Bolí mě oči! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Bílá: Bolí mě oči!

Komplet CD a DVD Němcová! Lucii Bílé pokřtili (zleva) Nelly Sofi e, Ivanka, Karel a Charllote Ella Gottovi.
Komplet CD a DVD Němcová! Lucii Bílé pokřtili (zleva) Nelly Sofi e, Ivanka, Karel a Charllote Ella Gottovi. (Aha! – Karel Kopáč)

Lucie Bílá (44) se plácla přes kapsu a vydala komplet CD a DVD muzikálu Němcová! o spisovatelce Boženě Němcové. Při křtu se pak ukázalo, že se Lucii stále zhoršují potíže se zrakem.

„Hrozně mě poslední dobou bolí oči. Bez brýlí je to ještě mnohem horší,“ postěžovala si zpěvačka. Bílá měla dlouhodobé potíže se štítnou žlázou, kvůli které se u ní objevoval tlak na oční nerv. A ten způsoboval vylézání očí z důlků. Bolest očí se vrátila a majitelka jednoho z nejmocnějších hlasů u nás zvažuje, jak se jí zbavit.

„Zkusím jiné kapky do očí. A lidé si asi budou muset zvyknout na to, že brýle budu mít na očích stále častěji,“ konstatovala. Cédéčko s DVD s hudbou Lucčina exmanžela »Noida« Bárty pokřtila Ivanka Gottová s dcerami Charlotte Ellou a Nelly Sofií, na pódium se pozval nakonec i sám Karel Gott.

Komplet si Bílá musela vydat sama. Všechna vydavatelství ji bohužel odmítla.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.