Dcera Dominika Haška v televizní soutěži talentů: Táta ji podcenil! „Chci mu dokázat, že umím zpívat,“ řekla. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Dcera Dominika Haška v televizní soutěži talentů: Táta ji podcenil! „Chci mu dokázat, že umím zpívat,“ řekla.

Dominika zazpívala píseň Hallelujah od kanadského zpěváka a textaře Leonarda Cohena.
Dominika zazpívala píseň Hallelujah od kanadského zpěváka a textaře Leonarda Cohena. (TV Prima, ČTK/AP)

Jednou z účastnic včera vysílané show Česko Slovensko má talent byla i jistá Dominika Hašková (15). A světe, div se, nešlo o nikoho jiného než o dceru slavného hokejisty Dominika Haška (45). „To, že umím zpívat, chci dokázat hlavně tátovi,“ zaznělo z úst půvabné dívky. Nevěří snad hokejový brankář své dceři?

Ani ne tak o úspěch v soutěži, ale o uznání otce šlo Dominice Haškové, která se včera objevila v »primácké« show. „Jakou máte spojitost s Dominikem Haškem?“ dotázal se jako první jeden z porotců Jan Kraus. A Dominika jen sklopila oči, přiznala, že jde o tátu, a spustila píseň Leonarda Cohena Hallelujah. Divadlo aplaudovalo ve stoje.

„Dominika Hašková je pro nás stejný talent jako každý jiný a už záleží čistě jen na ní, jestli má takový talent jako její otec v hokejové bráně,“ řekla deníku Aha! tisková mluvčí Primy Jana Kocová a ubezpečila tak diváky, že rozhodně nejde o žádnou protekci. Náctiletá Dominika však v úplně prvním castingovém kole porotu nepotěšila.

„Castingová porota z ní nebyla nadšená, moc se jí to nepovedlo, ale překonala sebe,“ řekl nám zdroj z produkce soutěže. Před porotou v divadle pak už předvedla excelentní výkon, který zvedl lidi z křesel.

I přesto, že všichni tři porotci poslali dceru Dominika Haška dál, musela ještě prokázat svůj talent v rozhodovacím kole tzv. velkém třesku. A podle našich informací má Hašková »vyhráno«, údajně prošla i vyřazovacím peklem a stále tak soutěží o hlavní výhru – 100 000 eur, v přepočtu 2,5 milionu korun.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.