Taková normální rodinka po 40 letech - Herci návrat nechtěli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Taková normální rodinka po 40 letech - Herci návrat nechtěli!

Originální sestava Takové normální rodinky: zleva Jana Ště-pánková, Dana Medřická, Daniela Kolářová a Marie Rosůlková.
Originální sestava Takové normální rodinky: zleva Jana Ště-pánková, Dana Medřická, Daniela Kolářová a Marie Rosůlková. (ČT)

Legendární seriál Taková normální rodinka se vrací! Čtyřicet let po natočení prvních dílů se coby členové rodiny Hanákových znovu objeví všichni její dosud žijící protagonisté – Daniela Kolářová (63), Jaromír Hanzlík (62) a Jana Štěpánková (75)! Seriál s obměněným názvem Rodinka křísí s režisérem Dušanem Kleinem a producentem Miloslavem Šmídmajerem.

„Bylo těžké přesvědčit herce, aby šli znova do natáčení. Báli se, aby to celé nesklouzlo do něčeho divného a nehezkého,“ říká Šmídmajer. Ten je sám sice režisérem, hereckým osazenstvem však byl donucen sehnat zkušenější režisérskou personu. „To byla jejich podmínka, chtěli někoho známého, renomovanou osobu, která to zvládne. A tak jsem po dlouhém vybírání a přemlouvání získal Dušana Kleina,“ dodává producent, který zatím neuzavřel spolupráci s žádnou televizí. Hotových šest dílů nabídne všem, uvidí se, kdo nabídne nejvíc...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.