Žena z lidu Lída Žemberyová (55), kterou vyleká let letadlem i jízda výtahem - Vystupuje už ve čtvrtém pořadu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Žena z lidu Lída Žemberyová (55), kterou vyleká let letadlem i jízda výtahem - Vystupuje už ve čtvrtém pořadu!

V Čápech s mákem se sešly u jednoho stolu (zleva) Eva Máziková, Dolly Buster, Lída Žemberyová, Agáta Hanychová a Zuzana Belohorcová.
V Čápech s mákem se sešly u jednoho stolu (zleva) Eva Máziková, Dolly Buster, Lída Žemberyová, Agáta Hanychová a Zuzana Belohorcová. (TV Prima)

Mezi celebrity ve složení Iveta Bartošová (44), Agáta Hanychová (25), Zuzana Belohorcová (34), Dolly Buster (40) a Eva Máziková (60) se do kuchařské show Čápi s mákem prodrala i »žena z lidu« Lída Žemberyová (55)! Kde na ni televize Prima přišla? Ve svých řadách! Lída, která má za úkol celebrity tajně hodnotit, se totiž už účastnila tří jiných pořadů Primy! Kdo a co je vlastně Lída zač?

Žemberyová diváky oslovila hned v pondělním díle »Čápů«. Jednak svým strachem z letadla, do něhož nastoupila poprvé v životě až před televizními kamerami, ale i prosťáčkovským nadšením z výtahu luxusního hotelu. A také údivem ze setkání s Ivetou Bartošovou a tancem na písničku Heja, heja na noční letištní ploše.

Nora Mojsejová, hostitelka z prvního dílu, si ji zase spletla se Zuzanou Paroubkovou. A opravdu, ta podoba je nezpochybnitelná.

Na obrazovkách Primy se přitom Žemberyová objevila už počtvrté – poprvé roku 2006 v pořadu Můžu u vás přespat?, kdy u ní nocoval moderátor Libor Bouček. O rok později pod dohledem doktorky Cajthamlové v pořadu Jste to, co jíte shodila dvacet kilo. A také relativně nedávno, a to v pořadu Prostřeno! hostila pět lidí.

Odkud Lída je? Žije již asi 30 let v Jenichově na Mělnicku v bývalém objektu JZD, který pro ni odkoupil její syn a přes dvůr si v objektu postavil vlastní moderní dům. Kromě syna má Lída ještě čtyři dcery, z nichž dvě pracují u policie. V rodině prý vládne matriarchát. Ludmila totiž pochází ze starého slovenského rodu – jeden její prapředek byl známý slovenský gróf, dokonce má na Slovensku pomník.

Před 35 lety se rodina přestěhovala do Čech. Ludmila pracovala celý život v JZD, nyní je v důchodu a jejím největším koníčkem je jídlo a vaření. Vlastně nic jiného celý den nedělá. Nevaří méně než pro deset osob denně, a to zásadně teplé jídlo. Ze sady hrnců používá jen ty největší. Pro jednoho by asi uvařit už nedokázala. Bude se jí líbit ve světě celebrit? Jak bude prostá žena z lidu reagovat na historky pornoherečky a zpěvaček z velkého světa? Můžete sledovat každý večer až do pátku v TV Prima v Čápech s mákem.

Lídina spanilá jízda televizními soutěžemi

Můžu u vás přespat? (2006)

Jste to, co jíte (2009)

Prostřeno! (2010)

Čápi s mákem (2010)
Ve světě celebrit už je Lída jako ryba ve vodě. Dokonce si na letišti zatancovala s Ivetou Bartošovou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.