Cindy Crawford: Krásná ve 40? Chce to plastiku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Cindy Crawford: Krásná ve 40? Chce to plastiku!

Cindy Crawford: „Bez chirurgů bych takhle nevypadala!“
Cindy Crawford: „Bez chirurgů bych takhle nevypadala!“ (: Gettyimages)

LOS ANGELES – Bývalá americká topmodelka Cindy Crawford letos oslavila čtyřicítku, přesto by jí tento věk nikdo nehádal. Každý obdivuje její přirozenou krásu, která jí vynesla přes miliardu korun.

Bývalá americká topmodelka Cindy Crawford letos oslavila čtyřicítku, přesto by jí tento věk nikdo nehádal. Každý obdivuje její přirozenou krásu, která jí vynesla přes miliardu korun.

Jak prozradila, nespoléhá se jen na přírodu a dokonalou péči o pleť, ale pravidelně se svěřuje do péče kosmetických chirurgů: „Nebudu si lhát do kapsy. Žiju sice hodně zdravě, piju hodně vody, hlídám si, co jím, a cvičím každý den, ale za svou krásnou kůži vděčím kosmetické chirurgii. Krémy proti vráskám ů činkují jen do určitého věku, pak musí nastoupit vitaminové injekce, botulotoxin a kolagen,“ řekla stále krásná Cindy, která s radikálnější zkrášlovací kúrou začala už v devětadvaceti.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.