»Zlatá holka« Paris Hilton - Šel na ni s noži! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

»Zlatá holka« Paris Hilton - Šel na ni s noži!

Zlaté děvče. Paris a její peníze jsou magnetem pro lupiče.
Zlaté děvče. Paris a její peníze jsou magnetem pro lupiče. (Isifa.com, Profimedia.cz)

Jednou za uherský rok se až do rána neopíjí v luxusním klubu a hned jí jde o život. Na okna domu Paris Hilton (29) v kalifornském Los Angeles v úterý v 6.30 ráno zabušil muž ozbrojený noži.

Bohatá dědička zavolala policii a zabarikádovala se uvnitř. Vetřelec byl záhy zatčen, ale Paris se ještě teď klepe strachy. „Bylo to děsivé. Probudím se a ten chlap se snaží vniknout do domu se dvěma noži,“ svěřila se Paris. Policie pachatele identifikovala jako recidivistu Nathana Paradu, který byl vyšetřován za vloupání. Díky kauci se dostal na svobodu a hned se vydal na další lup k Paris, ale skončil v poutech.

O trochu lépe se vedlo partě mladých zlodějů, která z domu v roce 2008 odnesla šperky za 40 milionů korun. Po dopadení vyšlo najevo, že klíč měla Paris schovaný pod rohožkou přede dveřmi, takže pachatelé nemuseli ani poškodit zámek. Být okraden je sice neštěstí, ale z Paris si tehdy utahovala všechna média.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.